Eerste McDonald’s met ‘CUBE’ interieur geopend buiten Azië


McDonald's Reichertshofen in Duitsland heeft als eerste het 'CUBE'-interieur buiten Azië / Foto bij: McDonald's

Formulenieuws – McDonald’s presenteerde onlangs in Reichertshofen in Duitsland een locatie met het nieuwe Interior Decor Concept ‘CUBE’. Het is de eerste vestiging buiten Azië, die volgens dit ontwerp is ingericht.

Het veranderen zit in het DNA, liet Silke Korparal, global development van McDonald’s in een reactie weten over het nieuwe ontwerp. De kubus staat symbool voor de multidimensionaliteit van de restaurantketen. Ontwerper Steve Leung van de gelijknamige designers groep vertaalde die diversiteit van servicekanalen naar de kubusvorm. CUBE staat daarnaast voor kwaliteit en comfort. Het gebruikte kleurenpalet voor de inrichting is warm en herkenbaar door het gebruik van de McDonald’s tinten. De afbeeldingen aan de muur hebben allemaal betrekking op de verschillende menu-items.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s maakt gouden sieraden van afval

Formulenieuws – McDonald’s Nederland lanceert met Litter & Glamour voor het derde jaar op rij een grote landelijke campagne om meer bewustzijn te creëren voor het (goed) weggooien van afval. Vanaf 16  augustus is er in elk van de 258 restaurants een gouden actie-afvalbak te vinden. Gasten die hun afval hierin weggooien, maken tot 12 september kans om sieraden te winnen welke geheel...

Lees bericht


Petra Slokkers versterkt directieteam McDonald’s Nederland

Benoeming – Petra Slokkers is benoemd als Director Field Operations & McOpCo bij McDonald’s Nederland. Hiermee wordt ze binnen het directieteam van McDonald’s Nederland verantwoordelijk voor de samenwerking met de 74 franchisenemers en hun restaurantteams. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de 22 restaurants die McDonald’s Nederland zelf exploiteert. In totaal heeft McDonald’s 258 restaurants in Nederland, waarvan het overgrote merendeel door...

Lees bericht


McDonald’s maakt terrassen in Nederland rookvrij

Formulenieuws – Eind deze zomer zijn alle terrassen van de McDonald’s restaurants in Nederland  rookvrij. De komende maanden wordt de communicatie op alle McDonald’s terrassen aangepast, waaronder het plaatsen van stoeptegels in samenwerking met de Rookvrije Generatie.

Lees berichtHoofdkantoor McDonald’s Nederland verhuist naar Utrecht

Formulenieuws – Het hoofdkantoor van McDonald’s is verhuisd van Amsterdam naar Utrecht. De 150 medewerkers van de Serviceorganisatie komen de zitten in het gloednieuwe hoofdkantoor in het duurzame Central Park gebouw, nabij Utrecht Centraal. De verhuizing naar Central Park sluit aan bij de duurzame ambities van het familierestaurant.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid