Eerste Nederlandse cocktail sorbet pop-up bar in Marriott


Cocktailbar - Na pop-up stores, musea en restaurants kan Nederland nu ook de pop-up bar toevoegen aan het assortiment ‘tijdelijke belevingen’. AYCE, bekend van de cocktail sorbet, lanceert namelijk in een tijdelijke cocktailbar bij het Marriott hotel in Amsterdam.

AYCE is de eerste in Nederland die luxe sorbets maakt in de vorm van een cocktail. Liefhebbers van de cocktail sorbets kunnen het ijs krijgen bij de pop-up bar van het hotel aan de Stadhouderskade. Het ijs wordt op de locatie geschept zodat de frisheid is gegarandeerd. De cocktail sorbets in de smaken Pornstar Martini, Strawberry Daiguiri en Piña Colada hebben een alcoholpercentage van 5% alcohol. Meenemen kan ook. De cocktail sorbets worden dan geserveerd is een handig meeneem potje.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Marriott test grab & go-concepten vanuit automaten

Hotels - Naast bedrijven en cateraars zijn ook hotels steeds vaker bezig met onbemande grab & go-concepten. Hotelketen Marriott International Inc. kondigde onlangs een pilot aan met twee contactloze grab-and-go-locaties voor ontbijt en lunch, maar ook een test met een ‘coronaveilige’ en contactloze check-in en check-out.

Lees bericht





© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid