Eerste webshop met licht alcoholische cocktail sorbets


IJsconcept - Het merk AYCE lanceert een webshop om sorbets te bestellen. Het bedrijf maakt cocktails in de vorm van sorbetijs met 5% alcohol en is daarmee de eerste in Nederland.

Het sorbetijs van AYCE is uniek, volgens oprichter Ruben List: “Het heeft even geduurd voordat we het recept goed hadden, maar toen het klaar was wisten we dat we iets lekkers in handen hadden”. Het bedrijf heeft samen met distilleerderij Van Toor ruim twee jaar gewerkt aan de ontwikkeling van het concept. Ze hebben drie cocktail sorbets gemaakt in de smaken Pornstar Martini, Strawberry Daiquiri en Piña Colada.

Om het ijs vervolgens bevroren bij de klant te krijgen bleek nog niet zo eenvoudig. Bestellingen worden nu verpakt in een kartonnen doos met daarin een vierlaagse isolatieverpakking. De verpakking wordt gevuld met de sorbets en met schijven droogijs (-78,5C). “Dankzij het droogijs kunnen de sorbets 48 uur diepgevroren in transport zitten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Woodford Reserve Old Fashioned Week 2023

Event - Van 12 tot en met 19 november is het Woodford Reserve Old Fashioned Week. Tijdens deze week werken diverse cocktailbars samen met het merk om mensen cocktails met het merk te laten proeven. Voor whiskeyliefhebbers de ideale manier om innovatieve twists uit te proberen of zelf de ultieme Old Fashioned te maken.

Lees bericht


Diageo introduceert cocktailtap in Nederland

Cocktails - Drankproducent Diageo, bekend van onder meer Smirnoff, Captain Morgan en Baileys, introduceert cocktailtaps met de populaire cocktails: Smirnoff Espresso Martini, Smirnoff Passion Fruit Martini en Captain Morgan Strawberry Daiquiri.

Lees bericht





Rotterdam heeft eerste Beers&Barrels volgens nieuw concept

Horecaformule – Na een grondige verbouwing is de nieuwste Beers&Barrels vandaag geopend in Central Plaza aan de Weena in Rotterdam. Het is de eerste locatie volgens het nieuwe concept van Beers&Barrels, waar naast diverse bieren en een kwalitatief aanbod aan (dry-age) vleesgerechten, ook cocktails en vega(n) gerechten op de kaart staan.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid