Eerste Xenos Bubble Tea Bar to go in Breda


Bubble tea zoals dat bij Xenos GoGo in Breda wordt aangeboden / Foto bij: Xenos

Formulenieuws - In de Xenos-vestiging in Breda is een Xenos GoGo geopend, de allereerste Nederlandse Xenos Bubble Tea Bar. Of er meerdere locaties van de bubble tea bar komen, is niet bekend.

Bubble Tea is een trend die overgewaaid is uit Taiwan. De thee heeft een fruit- of melksmaakje, en wordt geserveerd in vrolijke kleuren gevuld met bubbles, transparante bolletjes. De bubble tea bar in Breda is gevestigd op de begane grond, ónder de reguliere Xenos winkel.

Verrassing

Xenos biedt een assortiment aan  dat bestaat uit food en non food voor momenten binnen, maar ook buiten. Als winkelformule wil Xenos verrassen. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’, schrijft de formule op de eigen website. In Nederland telt de formule bijna 150 filialen. De winkelformule startte in 1973 vanuit de kruideniersformule P. de Gruyter & zn. Die importeerde artikelen uit China en India die nog nergens anders in de schappen lagen en daarmee anders waren.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s ontwikkelt spin-off restaurantketen CosMc’s

Formulenieuws - McDonald's opende deze maand het eerste spin-offconcept met de naam CosMc's (uitgesproken als 'cosmics'). Het nieuwe format opende de deuren in de buitenwijk Bolingbrook, Illinois in Chicago. Het gaat bij CosMc’s om kleinere locaties met een assortiment dat zich meer richt op de middag.

Lees bericht


Rollingsushi opent tweede locatie in WTC in Amsterdam

Sushiconcept - Rollingsushi heeft in het Amsterdamse WTC een tweede locatie gekregen. Het sushi-concept van de jonge ondernemer Lode van Hattum (19) opende in mei 2021 de eerste vestiging aan de Beethovenstraat in de hoofdstad. Rollingsushi wil binnen drie jaar groeien naar negen locaties in Nederland.

Lees bericht

Bubble tea en bagels groeien in populariteit bij Deliveroo

Analyse - Bezorgdienst Deliveroo heeft de besteldata bekeken van de lockdown om te analyseren wat de thuiszittende Nederlander bestelde in die periode. Naast populiare gerechten als pizza’s en hamburgers, blijken dat vooral dorstlessers te zijn als Bubble tea en bagels als ontbijtproduct.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid