Rollingsushi opent tweede locatie in WTC in Amsterdam


Ondernemer Lode van Hattum van Rollingsushi voor de tweede locatie in het WTC in Amsterdam / Foto bij: Rollingsushi

Sushiconcept - Rollingsushi heeft in het Amsterdamse WTC een tweede locatie gekregen. Het sushi-concept van de jonge ondernemer Lode van Hattum (19) opende in mei 2021 de eerste vestiging aan de Beethovenstraat in de hoofdstad. Rollingsushi wil binnen drie jaar groeien naar negen locaties in Nederland.

Rollingsushi is een Japans fastfoodconcept met sushi rolls. Sushirobots in de winkel zorgen voor een hoge en constante kwaliteit, maar ook voor snelheid. Rollingsushi verkoopt ehomaki. Een dikkere makirol die in twee stukken wordt gesneden in plaats van in acht stukken. De makirol is verkrijgbaar in minimaal 8 standaard smaken. Maandelijks worden daar specials aan toegevoegd. Er zijn ook broodjes verkrijgbaar, die eveneens door de robots worden bereid. Daarnaast zijn er side-dishes, soepen en diverse Japanse drinks, zoals bubble tea.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s ontwikkelt spin-off restaurantketen CosMc’s

Formulenieuws - McDonald's opende deze maand het eerste spin-offconcept met de naam CosMc's (uitgesproken als 'cosmics'). Het nieuwe format opende de deuren in de buitenwijk Bolingbrook, Illinois in Chicago. Het gaat bij CosMc’s om kleinere locaties met een assortiment dat zich meer richt op de middag.

Lees bericht


Eerste Aziatische taobento-sushishop opent in Almere

Horecaconcept - Zaterdag 4 maart is de eerste vestiging van taobento opengegaan in Nederland. Initiatiefnemers Justin Goes en Joost Labadie achter het horecaconcept hadden Almere uitgekozen als startlocatie. Bedoeling van de voormalige managers van Subway is dat het van origine Franse Aziatische foodconcept de komende jaren gaat groeien. Niet alleen in Nederland, maar ook daar buiten. In Frankrijk heeft taobento al...

Lees bericht

Sushi-concept Howie Roll wil alternatief zijn voor fastfoodgigant

Fastfoodconcept – Na een tijdje proefdraaien sinds oktober dit jaar is vegan fastfoodconcept Howie Roll nu officieel geopend. Het sushi-restaurant in het Utrechtse Vredenburg laat volgens de initiatiefnemers Claessen en Selwyn Maan de ambitie zien van het concept; Howie Roll wil bewijzen dat vegan fastfood het kan opnemen tegen de fastfoodgiganten.

Lees bericht




Bubble tea en bagels groeien in populariteit bij Deliveroo

Analyse - Bezorgdienst Deliveroo heeft de besteldata bekeken van de lockdown om te analyseren wat de thuiszittende Nederlander bestelde in die periode. Naast populiare gerechten als pizza’s en hamburgers, blijken dat vooral dorstlessers te zijn als Bubble tea en bagels als ontbijtproduct.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid