Efteling krijgt tijdelijke supermarkt in Carrousel Theater


Carroucel Theater, een van de attracties in De Efteling. Het attractiepark dat een hoge loyaliteitsscore heeft / Foto bij: De Efteling

Leisure – Attractiepark De Efteling krijgt een tijdelijke supermarkt op het park. Nu het afhalen weer mogelijk is en de sluiting van de afgelopen twee weken voorbij is, wil De Efteling de gasten meer op het gebied van eten en drinken bieden.

De tijdelijke supermarkt gaat vrijdag 20 november open in het Carrousel Theater. Het assortiment bestaat uit volledig voorverpakte producten, zoals die ook beschikbaar zijn in tankstations en stationswinkels. De supermarkt blijft in ieder geval geopend tot en met de kerstvakantie. Ook in deze supermarkt worden de gebruikelijke coronamaatregelen gehanteerd, net zoals die ook gelden in de Efteling-souvenirwinkels, zo laat het park weten.

Afhaalhoreca

In het park is vanaf donderdag weer gebruik te maken van afhaalhoreca. Zo kunnen de gasten bijvoorbeeld op diverse locaties kiezen voor een broodje Unox, broodje gezond, knapperige Eigenheymer of vers fruit.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Attractieparken scoren lager op bezoekersloyaliteit

Onderzoek – Attractieparken scoren lager op bezoekersloyaliteit dan dierentuinen. De top acht qua loyaliteit telt zeven dierentuinen. De Efteling is het enige attractiepark binnen de top acht. Aquaria scoren het laagst op loyaliteit. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Attractieparken en Dierentuinen, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 6.000 Nederlanders.

Lees bericht


Duurzame inkoop realiseer je stap voor stap

Bijeenkomst - Hoe kom je tot een meer duurzame inkoop en hoe overtuig je de eigen organisatie van het belang van een inkoop met minder milieu-impact. Die vragen stonden centraal bij een bijeenkomst maandag van Greendish en BrightGreen in het Beatrixgebouw in Utrecht. Als een ding duidelijk werd tijdens de bijeenkomt, was het wel dat grote stappen niet per definitie...

Lees bericht




La Place krijgt tweede locatie op de Efteling

Leisure – Restaurantketen La Place krijgt een tweede locatie op pretpark de Efteling in Kaatsheuvel. Naast het zelfbedieningsrestaurant Panorama, gaat La Place over een tijdje ook het gelijknamige à-la-carterestaurant runnen. Dat meldt Looopings, een nieuwssite over Europese attractieparken.

Lees bericht

Toverland brengt eigen biertje ‘Magical Beer’ uit

Leisure - Bezoekers van attractiepark Toverland kunnen vanaf komend weekend kennismaken met een speciaal Toverland-biertje. Het Limburgse attractiepark introduceert namelijk Magical Beer, een biertje dat is gebrouwen in samenwerking met brouwerij 100 Watt Brewery uit Eindhoven.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid