Efteling opent nieuw horecapunt met zelfscankassa’s


Attractiepark – Efteling opent op 1 juli een nieuw horecapunt, waarbij de gast producten kan afrekenen via zelfscankassa’s. Het gaat om het horecapunt In den Swarte Kat bij de nieuwe attractie Dans Macabre.

Het themagebied rondom Danse Macabre is nog volop in ontwikkeling, maar bezoekers kunnen binnenkort wel alvast de sfeer van het Huyverwoud proeven, zo laat Efteling weten. In den Swarte Kat kan men gethematiseerde producten kopen, zoals Ketelkoek, abdijbrood en Bloedsap. Gasten kunnen de versnapering meenemen of direct nuttigen op het terras.

Het in- en exterieur van In den Swarte Kat kent veel gethematiseerde details. Het verhaal achter dit horecapunt is dat de Familie Charlatan, het entertainment van het themagebied, deze voormalige taveerne in gebruik heeft genomen als kruidenierswinkel. In den Swarte Kat heeft een afgebrande uitstraling, lijkt vanaf de buitenkant deels ingestort en zit vol met griezelige elementen.

Bron: Efteling/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


‘Meer dan een kwart consumenten steelt per ongeluk’

Onderzoek – 9% heeft wel eens bewust gestolen uit de supermarkt, bij 27% gebeurt het per ongeluk. Dat is een van de uitkomsten van een onderzoek dat Q&A Retail heeft gehouden. Dat niet betalen gebeurt vooral bij de zelfscankassa. Reden voor sommige retailers het aantal zelfscankassa’s terug te brengen of de beveiliging op te voeren, maar deze manier van afrekenen heeft...

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid