EG Group opent tweede Burger King in Nederland


Formulenieuws - EG Group, één van de grootste onafhankelijke uitbaters van onder andere tankstations in Europa, opent haar tweede Burger King restaurant in Beesd. Eerder opende het netwerk van EG Group een Burger King in Venlo.

Het restaurant ligt direct aan de snelweg A2 richting ‘s-Hertogenbosch. De ligging is gunstig omdat naast de bewoners in de omgeving ook de passanten kunnen stoppen. De locatie in Beesd biedt ook als een van de weinige Burger King-restaurants hervulbare dranken aan. Gasten kopen een beker en kunnen daarna onbeperkt hun eker bijvullen.

Het restaurant in Beesd heeft ook betaalkiosks waar de klant zelf de bestellingen kan invoeren. Tevens beschikt de locatie over een Drive Thru. ‘’Dit is nu de tweede vestiging van Burger King geëxploiteerd door EG in Nederland. We zijn blij met deze opening die in lijn licht met de groeiambitie van EG met toonaangevende internationale merken’’, licht area salesmanager Tom Newport toe.

EG Group

EG Group opgericht in 2001 door de familie Issa, en expandeert de laatste jaren sterk. EG Group bezit en bedient meer dan 5400 benzinestations en convenience stores in 9 landen: Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, België, Luxemburg, Verenigde Staten en Australië. EG Group heeft samenwerkingen met nationale en internationale merken binnen de brandstof en retail zoals Shell, BP, Esso, Starbucks, Subway, Delifrance, Spar, Carrefour, KFC en Burger King.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste vegetarische KFC-restaurant ter wereld open

Formulenieuws – Vandaag, bij de start van de Nationale Week Zonder Vlees, opende fastfoodformule KFC het eerste vegetarische restaurant ter wereld. De locatie is gevestigd aan het Binnenwegplein in Rotterdam. De vestiging kleurt daarmee als eerste een week lang volledig groen.

Lees bericht

Pure Ingredients wint geding over frikandelburger

Uitspraak – Pure Ingredients, de fabrikant van de frikandelburger, heeft de rechtszaak, die Burger King Corporation, het moederbedrijf van Burger King, tegen het bedrijf had aangespannen, gewonnen. De rechter heeft geoordeeld dat de frikandelburger van Pure Ingredients geen kopie is van de FreaKINGdel, die sinds enige tijd bij de hamburgerketen verkrijgbaar is.

Lees bericht


KFC Rotterdam voor één week volledig vegetarisch

Formulenieuws – De formule zelf spreekt van een wereldprimeur en feitelijk klopt dat ook, want nog niet eerder ging een KFC-filiaal ergens ter wereld volledig over op vegetarisch. Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam vervangt tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, van 9 tot en met 15 maart, een week lang alle kipproducten voor vegetarische opties.

Lees berichtBurger King onthult ‘geheim’ tijdens jaarwisseling

Formulenieuws – Om te bewijzen dat Burger King de eigen Whopper te groot heeft gemaakt ten opzichte van de rivaliserende Big Mac-burger van McDonald's, heeft de fastfoodketen achter elke eigen advertentie uiting in 2019 een Big Mac geplaatst. De fastfood keten deed deze ‘onthulling’ aan he einde van het jaar, met een campagnefilmpje als bewijs. De Whopper is door Burger King gepositioneerd...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid