EG Group opent tweede Burger King in Nederland


Eerder opende EG Group ook een Burger King-locaties in Beesd

Formulenieuws - EG Group, één van de grootste onafhankelijke uitbaters van onder andere tankstations in Europa, opent haar tweede Burger King restaurant in Beesd. Eerder opende het netwerk van EG Group een Burger King in Venlo.

Het restaurant ligt direct aan de snelweg A2 richting ‘s-Hertogenbosch. De ligging is gunstig omdat naast de bewoners in de omgeving ook de passanten kunnen stoppen. De locatie in Beesd biedt ook als een van de weinige Burger King-restaurants hervulbare dranken aan. Gasten kopen een beker en kunnen daarna onbeperkt hun eker bijvullen.

Het restaurant in Beesd heeft ook betaalkiosks waar de klant zelf de bestellingen kan invoeren. Tevens beschikt de locatie over een Drive Thru. ‘’Dit is nu de tweede vestiging van Burger King geëxploiteerd door EG in Nederland. We zijn blij met deze opening die in lijn licht met de groeiambitie van EG met toonaangevende internationale merken’’, licht area salesmanager Tom Newport toe.

EG Group

EG Group opgericht in 2001 door de familie Issa, en expandeert de laatste jaren sterk. EG Group bezit en bedient meer dan 5400 benzinestations en convenience stores in 9 landen: Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, België, Luxemburg, Verenigde Staten en Australië. EG Group heeft samenwerkingen met nationale en internationale merken binnen de brandstof en retail zoals Shell, BP, Esso, Starbucks, Subway, Delifrance, Spar, Carrefour, KFC en Burger King.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

KHN lanceert het Fastservice Manifest

Actie – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en zes fastservice-bedrijven hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een Fastservice Manifest. Doel is actief bij te dragen aan een gezondere voedselomgeving.

Lees bericht


Subway’s Royal Submarines delen gratis Subs uit

Actie – Na het overweldigende succes van vorig jaar keren de Subway Royal Submarines deze Koningsdag terug naar de Amsterdamse grachten. Dit jaar brengen ze de nieuwe Signature Series vanaf het water en op de kade naar de feestvierders om hen te trakteren op een gratis Sub.

Lees bericht


‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees berichtChantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid