EG Group opent tweede Burger King in Nederland


Eerder opende EG Group ook een Burger King-locaties in Beesd

Formulenieuws - EG Group, één van de grootste onafhankelijke uitbaters van onder andere tankstations in Europa, opent haar tweede Burger King restaurant in Beesd. Eerder opende het netwerk van EG Group een Burger King in Venlo.

Het restaurant ligt direct aan de snelweg A2 richting ‘s-Hertogenbosch. De ligging is gunstig omdat naast de bewoners in de omgeving ook de passanten kunnen stoppen. De locatie in Beesd biedt ook als een van de weinige Burger King-restaurants hervulbare dranken aan. Gasten kopen een beker en kunnen daarna onbeperkt hun eker bijvullen.

Het restaurant in Beesd heeft ook betaalkiosks waar de klant zelf de bestellingen kan invoeren. Tevens beschikt de locatie over een Drive Thru. ‘’Dit is nu de tweede vestiging van Burger King geëxploiteerd door EG in Nederland. We zijn blij met deze opening die in lijn licht met de groeiambitie van EG met toonaangevende internationale merken’’, licht area salesmanager Tom Newport toe.

EG Group

EG Group opgericht in 2001 door de familie Issa, en expandeert de laatste jaren sterk. EG Group bezit en bedient meer dan 5400 benzinestations en convenience stores in 9 landen: Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, België, Luxemburg, Verenigde Staten en Australië. EG Group heeft samenwerkingen met nationale en internationale merken binnen de brandstof en retail zoals Shell, BP, Esso, Starbucks, Subway, Delifrance, Spar, Carrefour, KFC en Burger King.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SPAR winnaar Nationale Franchise Trofee 2023

Verkiezing - SPAR is dinsdag winnaar geworden van de  vakprijs voor franchiseformules. De trofee is een mooie erkenning op het gebied van samenwerking en kwaliteit, aldus SPAR in een reactie. Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules komen in aanmerking voor de prijs.

Lees bericht
Foox, Primera en Spar richten eigen inkoopclub op

Inkooporganisatie - Foox, Primera en Spar hebben de Coöperatie Retail Inkoopunie opgericht. Met deze nieuwe inkoopcoöperatie kunnen de partijen onder meer op het gebied van tabak een stevige vuist maken richting de industrie. Dat meldt NSO Retail Magazine.

Lees berichtSubway, PepsiCo en Vrumona verlengen samenwerking

Samenwerking  – Subway heeft de samenwerking met PepsiCo en drankenbedrijf Vrumona met vijf jaar verlengd.  Vrumona zal Subway restaurants in heel Nederland tot minstens eind 2027 voorzien van dranken van PepsiCo zoals Pepsi, Pepsi MAX en 7UP en Vrumona eigen merk producten zoals Sisi, Crystal Clear, Sourcy en Sourcy Vitaminwater.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid