EG Group opent tweede Burger King in Nederland


Eerder opende EG Group ook een Burger King-locaties in Beesd

Formulenieuws - EG Group, één van de grootste onafhankelijke uitbaters van onder andere tankstations in Europa, opent haar tweede Burger King restaurant in Beesd. Eerder opende het netwerk van EG Group een Burger King in Venlo.

Het restaurant ligt direct aan de snelweg A2 richting ‘s-Hertogenbosch. De ligging is gunstig omdat naast de bewoners in de omgeving ook de passanten kunnen stoppen. De locatie in Beesd biedt ook als een van de weinige Burger King-restaurants hervulbare dranken aan. Gasten kopen een beker en kunnen daarna onbeperkt hun eker bijvullen.

Het restaurant in Beesd heeft ook betaalkiosks waar de klant zelf de bestellingen kan invoeren. Tevens beschikt de locatie over een Drive Thru. ‘’Dit is nu de tweede vestiging van Burger King geëxploiteerd door EG in Nederland. We zijn blij met deze opening die in lijn licht met de groeiambitie van EG met toonaangevende internationale merken’’, licht area salesmanager Tom Newport toe.

EG Group

EG Group opgericht in 2001 door de familie Issa, en expandeert de laatste jaren sterk. EG Group bezit en bedient meer dan 5400 benzinestations en convenience stores in 9 landen: Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, België, Luxemburg, Verenigde Staten en Australië. EG Group heeft samenwerkingen met nationale en internationale merken binnen de brandstof en retail zoals Shell, BP, Esso, Starbucks, Subway, Delifrance, Spar, Carrefour, KFC en Burger King.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Subway introduceert Signature Series in Nederland

Formulenieuws – Broodjesketen Subway start met een nieuwe lijn sandwiches de Signature Series. De lijn bestaat uit acht sandwich creaties, die speciaal door chefs ontworpen. Volgens Subway geldt de introductie als de grootste menuwijziging in 58 jaar.

Lees bericht

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht

SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid