Eigenaar Jitha van Staveren opent tweede Jitha’s Deli


Jitha van Staveren opent de tweede locatie van Jitha's Deli / Foto bij: N. van Staveren

Formulenieuws – Deze week opende eigenaar Jitha van Staveren officieel de nieuwe Jitha’s Deli in Almere Buiten. Onder de naam Jitha’s Deli is al sinds juli 2021 een shop actief op het tankstation aan de Randweg in Emmeloord, waar ook het hoofdkantoor is gevestigd.

Bij Jitha’s Deli worden de gasten verrast met koffie van Blance Deal uit Maastricht of  scrocchiarella, en de beste service, gegeven door medewerkers in opvallende kleding. De deli is ingericht om even tot rust te komen. Daarnaast is alles erop gericht om de producten ook mee te nemen. Voor onderweg of voor thuis.

Pinsa

In Jitha’s Deli Almere zal op korte termijn ook de Pinsa aangeboden worden. Pinsa Romana is een variant van pizza die je maakt met een mix aan bloemsoorten, veel water en een lange rijstijd. Het deeg wordt daardoor super luchtig en heel licht verteerbaar. Pinsa bevat minder zout en calorieën dan een traditionele pizza.

Tweede vestiging

Voordat het lint werd doorgeknipt door Jitha van Staveren, bedankte zij alle betrokkenen die in korte tijd deze Jitha’s Deli hebben gerealiseerd. “Dit is een belangrijke stap voor de toekomst van ons bedrijf. Een nieuwe mijlpaal en dat maakt mij persoonlijk erg trots. Deze tweede Jitha’s Deli smaakt naar meer.” Bij de opening van de eerste locatie werd al de wens neergeld om meerdere locaties onder de naam Jitha’s Deli te openen. Toch heeft het bijna drie jaar geduurd voordat de tweede werd geopend.

De afgelopen weken is de shop van het Shell tankstation en laadplein in Almere Buiten Oost aan De Striptekenaar 83 verbouwd naar een Jitha’s Deli. Sinds 8 april zijn de deuren geopend. “Het team is er klaar voor om deze locatie na Jitha’s Deli Emmeloord tot een succes te maken”, schrijft van Staveren op de website.

Bron: Van Staveren/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tweede Jitha’s Deli van Van Staveren opent in Almere

Tankshop – De shop van Shell tankstation en laadplein in Almere Buiten Oost aan De Striptekenaar 83 wordt momenteel verbouwd naar een Jitha’s Deli. Op de locatie vestigt zich de tweede Jitha’s Deli van Van Staveren. De locatie in Almere opent de deuren op 8 april 2024.

Lees bericht


Druk bezochte Sial Parijs bijna op niveau van 2018

Vakbeurzen – Levensmiddelenvakbeurs Sial Parijs heeft de deuren gesloten met een uiterst positief resultaat, laat de organisatie weten. Met meer dan 7.000 exposanten uit 127 landen en 265.000 bezoekers haalde de editie 2022 bijna het niveau van 2018, de beurs voor de pandemie. Terwijl sommige landen nog wel reisrestricties kennen.

Lees bericht

Drukke eerste dag bij Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Het was druk op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam. De beurs die groter is dan de vorige editie, kende op bepaalde momenten zelfs opstoppingen in de gangpaden, wat tamelijk uniek is voor de Rotterdamse horecabeurs. De drukte liet zien dat het enthousiasme in de horeca groot is, ondanks de wellicht wat sombere geluiden over de nabije toekomst van...

Lees bericht
Nieuwe shopformule van Van Staveren heet Jitha’s

Petrol – Jitha’s heet de nieuwe shop van tankstationorganisatie N. van Staveren, vernoemd naar de directeur Jitha van Staveren van het bedrijf. Zij wilde al jaren een tankstationshop volgens haar eigen visie en naar haar hart neerzetten en dat is nu gelukt.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid