Eigenaar van Loetje zoekt meer dan 300 medewerkers


Restaurants - De horecagroep Restaurant Company Europe (RCE), eigenaar van Loetje, heeft forse groeiplannen en is op zoek naar zo’n 300 medewerkers. Vooral met de biefstukkenrestaurantketen Loetje heeft de groep ambitieuze plannen. Jaarlijks moeten er 6 tot 8 restaurants bijkomen.

Twee weken geleden opende de groep Loetje Paterswolde en vrijdag 2 juli worden twee nieuwe locaties van Loetje geopend: Loetje Arnhem en Loetje Leiden. Mede door deze groei, zoekt RCE op dit moment naar 300 nieuwe medewerkers.

RCE is druk bezig met de werving van nieuwe medewerkers door middel van verschillende grote wervingscampagnes. “Gelukkig loopt dit goed, maar zeker gezien de groei van het bedrijf is het zeker geen gemakkelijke opgave.” antwoord Sandra van Halderen, CEO van RCE op de vraag of het te doen is, om zoveel medewerkers te werven.

Vraag naar horecapersoneel

De lockdownperiode van de horecabedrijven heeft er voor gezorgd dat veel horecapersoneel in andere sectoren terecht is gekomen. Nu de versoepelingen komen, zijn veel bedrijven weer op zoek naar personeel. Vrijwel elk bedrijf is op zoek, van bedienend personeel tot koks en afwassers. Ook horecaketens die willen groeien moeten daarom goed op zoek naar arbeidskrachten. Van Halderen. “We zetten momenteel verschillende kanalen in om nieuwe medewerkers te vinden. Dat doen we voor alle verschillende functies in de bediening, keuken en leidinggevend personeel voor onze 18 concepten, met als grootste concept Loetje. Onze interne recruitment afdeling zorgt ervoor dat alle kandidaten direct worden gesproken zodat ze ook snel aan de slag kunnen.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Happy Italy sluit zich aan bij Restaurant Company Europe (RCE)

Aansluiting - De horecaformule Happy Italy heeft vanmiddag een akkoord bereikt met Restaurant Company Europe (RCE), de restaurantgroep met formules zoals Loetje, Beers & Barrels en Stan&Co. De samenwerking moet er voor zorgen dat Happy Italy, bekend als The Fast Italian, een leidende internationale restaurantketen wordt.

Lees berichtEén op de twintig horecamedewerkers test positief

Horeca – Horecamedewerkers testen relatief vaker positief dan ander beroepsgroepen. Volgens een bericht van BNR Nieuws blijkt maar liefst één op de twintig medewerkers het virus daadwerkelijk te hebben opgelopen. In de laatste week van september zou het zelfs om elf procent te zijn gegaan.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid