Eigenaar van Loetje zoekt meer dan 300 medewerkers


Biefstukkenrestaurant Loetje opent deze zomer de 31e locatie

Restaurants - De horecagroep Restaurant Company Europe (RCE), eigenaar van Loetje, heeft forse groeiplannen en is op zoek naar zo’n 300 medewerkers. Vooral met de biefstukkenrestaurantketen Loetje heeft de groep ambitieuze plannen. Jaarlijks moeten er 6 tot 8 restaurants bijkomen.

Twee weken geleden opende de groep Loetje Paterswolde en vrijdag 2 juli worden twee nieuwe locaties van Loetje geopend: Loetje Arnhem en Loetje Leiden. Mede door deze groei, zoekt RCE op dit moment naar 300 nieuwe medewerkers.

RCE is druk bezig met de werving van nieuwe medewerkers door middel van verschillende grote wervingscampagnes. “Gelukkig loopt dit goed, maar zeker gezien de groei van het bedrijf is het zeker geen gemakkelijke opgave.” antwoord Sandra van Halderen, CEO van RCE op de vraag of het te doen is, om zoveel medewerkers te werven.

Vraag naar horecapersoneel

De lockdownperiode van de horecabedrijven heeft er voor gezorgd dat veel horecapersoneel in andere sectoren terecht is gekomen. Nu de versoepelingen komen, zijn veel bedrijven weer op zoek naar personeel. Vrijwel elk bedrijf is op zoek, van bedienend personeel tot koks en afwassers. Ook horecaketens die willen groeien moeten daarom goed op zoek naar arbeidskrachten. Van Halderen. “We zetten momenteel verschillende kanalen in om nieuwe medewerkers te vinden. Dat doen we voor alle verschillende functies in de bediening, keuken en leidinggevend personeel voor onze 18 concepten, met als grootste concept Loetje. Onze interne recruitment afdeling zorgt ervoor dat alle kandidaten direct worden gesproken zodat ze ook snel aan de slag kunnen.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

“Met of zonder? Wordt straks de vraag aan de bar”

Horeca – Als het aan managing director Hans Böhm van Heineken ligt wordt het straks heel gewoon om bij het bestellen van een biertje de vraag te krijgen ‘met of zonder?’. De vraag naar alcoholhoudend of alcoholvrij moet volgens de topman net zo normaal worden als het bestellen van een frietje met of zonder.

Lees bericht


Loetje zet plantaardige variant van Biefstuk Bali op de kaart

Formulenieuws - Loetje’s Biefstuk Bali 0.0. is de naam van de plantaardige biefstuk, die restaurantketen Loetje vanaf woensdag op de kaart heeft staan. De plantaardige variant wordt vooralsnog alleen geserveerd in een vijftal restaurants: Amsterdam Zuidas, Ouderkerk aan de Amstel, Nijmegen, Rotterdam centrum en Eindhoven. Maar voor het einde van het jaar zal de plantaardige biefstuk in alle Loetje-restaurants beschikbaar...

Lees bericht

Groeiende zorgen over voldoende horecapersoneel

Onderzoek  - Horecaondernemers hebben grote zorgen over personeelskrapte. Zeker met de lange weekenden met Hemelvaart en Pinksteren voor de deur, vragen horecaondernemers zich af of ze hun gasten wel op de juiste manier kunnen ontvangen door het personeelsprobleem in de sector, maar inzet techniek wordt nog niet gezien als oplossing. Dat laat onderzoek van GROUP7 Professional Community zien.

Lees berichtRotterdam heeft eerste Beers&Barrels volgens nieuw concept

Horecaformule – Na een grondige verbouwing is de nieuwste Beers&Barrels vandaag geopend in Central Plaza aan de Weena in Rotterdam. Het is de eerste locatie volgens het nieuwe concept van Beers&Barrels, waar naast diverse bieren en een kwalitatief aanbod aan (dry-age) vleesgerechten, ook cocktails en vega(n) gerechten op de kaart staan.

Lees bericht

STAN opent nieuw restaurant in Maastricht

Restaurantketen - Limburg is met STAN Maastricht een hotspot rijker. Het restaurant dat valt onder horecagroep Restaurant Company Europe (RCE) opende recent de deuren in The Student Hotel, midden in de opkomende stadwijk Het Sphinxkwartier van de Maasstad.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid