Loetje opent in Vught in het voormalige ‘In ’t Groene Woud’


Voor de verbouwing zijn veel natuurlijke materialen gebruikt die passen bij de omgeving

Formulenieuws – Loetje heeft de deuren geopend van een nieuw restaurant in Vught. De locatie aan de Helvoirtseweg net buiten Den Bosch is de afgelopen maanden vernieuwd en verbouwd naar het Loetje concept. Restaurant Company Europe (RCE) voegt daarmee opnieuw een locatie toe aan de keten van biefstukrestaurants.

Decennialang was de locatie in de omgeving een begrip als restaurant en familiebedrijf In ’t Groene Woud en na een tijdperk van ruim 100 jaar maakt de locatie nu ruimte voor Loetje. De locatie is passend gemaakt bij de groene omgeving. Daarom is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Daarnaast is er binnen veel licht en is heeft het geheel een landelijke sfeer. Ook is er een uitbouw gerealiseerd, waardoor er binnen ruimte is voor ruim 200 gasten. Aan de achterzijde van het restaurant is een groot terras ingericht met zicht op de groene omgeving van de Loonse en Drunense Duinen. Loetje Vught ligt aan de N-weg tussen Vught en Helvoirt.

Gestart als café

Loetje, wat in 1977 begon als een gezellig buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid is inmiddels uitgegroeid tot een keten van meer dan 30 succesvolle restaurants verspreid over heel Nederland. Hoewel biefstuk het belangrijkste gerecht is, richt de formule zich ook steeds meer op de lunch en de zakelijke markt voor bijeenkomsten.

Bron: RCE/@FoodClicks

Binnen is er veel licht gebruikt
Loetje staat vooral bekend om de biefstukken met frietjes

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Beren populairste restaurantketen Nederland

Onderzoek – De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14%). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10% van de Nederlanders. Personen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar bezoeken het vaakst een restaurantketen (65%).

Lees bericht


Loetje heropent restaurant in Hilversum

Formulenieuws – Loetje,  de biefstukkenformule van horecabedrijf Restaurant Company Europe (RCE), blijft groeien en vernieuwen. Vorige week vrijdag ging na een grote verbouwing en uitbreiding de locatie open aan de Gooische Brink passage in Hilversum open.

Lees bericht

Redefine Meat voortaan ook bij AH online en Crisp

Plantaardig - Redefine Meat is voortaan toch voor thuis te bestellen via Albert Heijn online en Crisp. Aanvankelijk richtte het merk voor plantaardige vleesproducten zich volledig op foodservicebedrijven. Het gaat om zes plantaardige vleesproducten, waaronder Redefine Rundergehakt, Premium Burger, Lamskebab, Bratwurst, Pulled Pork en Pulled Beef.

Lees bericht

Gemiddelde NPS Nederlandse restaurantketens is +72

Onderzoek - De grootste restaurantketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +72. Proeflokaal Bregje krijgt de hoogste score (+91). Het is opvallend dat drie van de vijf meest bezochte ketens een NPS krijgen die lager is dan gemiddeld. De 18- tot 34-jarigen geven gemiddeld een lagere score dan oudere bezoekers.

Lees bericht


Loetje opent in december 35e restaurant

Formulenieuws - Eind dit jaar opent Loetje een restaurant in het centrum van Hilversum. Het wordt het 35e restaurant van deze keten. Het restaurant vestigt zich in de bekende horecalocatie aan de Kerkbrink, waarin afgelopen decennium Luno’s bar & kitchen en Roast gevestigd waren.

Lees bericht

Problemen RCE passen in dagelijkse routine

Formulenieuws - ‘Business as usual’. Dat is de boodschap die RCE verkondigt aan @FoodClicks naar aanleiding van berichtgeving over omzetdalingen bij Happy Italy en vermeende discussies met de aandeelhouders. “De stappen die de restaurantketen de afgelopen tijd heeft gezet, passen in de dagelijkse routine om de formules te verbeteren.”

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid