Eric van Voorthuizen vertrekt als directeur bij SWO de Splinter


Petrol - Directeur Eric van Voorthuizen gaat per 1 juni aanstaande de retailorganisatieSWO de Splinter verlaten. Het bestuur van de retailorganisatie voor tankstation ondernemer en Van Voorthuizen zijn dit overeengekomen. Van Voorhuizen is twee jaar in de directeursfunctie actief geweest en heeft in deze periode verschillende koersaanpassingen doorgevoerd.

Zo hebben de leden nu veel meer keuzevrijheid gekregen in welke diensten ze willen onderbrengen bij SWO de Splinter. Ook zijn er veel meer deals aan de dienstverlening toegevoegd, met name voor de producten ten behoeve van de bakery. Een categorie die steeds belangrijker wordt voor de tankstationondernemer. Daarnaast werd een verregaande automatisering doorgevoerd en wordt nu ook de hele financiële afhandeling naar leden en fabrikanten in eigen beheer uitgevoerd.

Van Voorthuizen werd in 2019 kort na het vertrek van toenmalig directeur Joop Stutterheim aangetrokken. Hij kende de retailorganisatie toen al geruime tijd omdat hij eerder als directeur retail bij de Visser Energy Group verschillende jaren deel had uitgemaakt van de assortimentscommissie van de retailorganisatie.

Het bestuur van SWO de Splinter gaat op zoek naar een nieuwe directeur. Van Voorthuizen oriënteert zich nog op de toekomst en kijkt uit naar nieuwe mogelijkheden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Broodjesbox opent tweede locatie in Deventer

Petrol – In de tankshop van het Shell-tankstation aan de Snipperlingsdijk in Deventer is afgelopen week de tweede De Broodjesbox geopend. Na het succes van de pilotstore in Almelo is de tijd voor de ondernemers Jan Knol en Ruud Sievers rijp om het concept verder uit te rollen.

Lees berichtTankstations willen shops ook ’s avonds openhouden

Brandbrief – De brancheorganisaties BOVAG, TLN, evofenedex, VERN, NOVE en VNPI willen dat de shops bij de tankstations openblijven tijdens de avondklok. De verenigingen pleiten er bij het kabinet voor dat voorzieningen als eten, drinken, douchen, of naar het toilet gaan onmisbaar zijn voor vrachtwagenchauffeurs en andere cruciale beroepen.

Lees berichtTankstation & Carwash Vakbeurs gaat volledig online

Beurzen – Lang werd volgehouden dat de fysieke beurs doorgang zou vinden, maar uiteindelijk is toch besloten de zesde editie van Tankstation & Carwash Vakbeurs, die op 4 en 5 november zou worden gehouden, volledig online te organiseren. In een driedaags programma krijgen exposanten nu de gelegenheid hun innovaties via een livestream te tonen.

Lees bericht

ADM Automaten biedt verkoopoplossing met mobiele snackwand

Vending - Voor tankstations, cafetaria’s en andere horecalocatie, die wel willen verkopen, maar beperkt zijn in hun mogelijkheden, biedt firma ADM Automaten een oplossing met mobiele snackautomaten. De FEBO-achtige automaten biedt ondernemers de gelegenheid op een eenvoudige en contactloze manier warme snacks te verkopen.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid