ESSO Ruyven opent met Go Fresh, Spar en KFC met drive thru


De Go Fresh-balie in de nieuwe ESSO-locatie van de EG Group, tankstation Ruyven aan de A13 / Foto bij: De Digitale

Petrol – Tankstation ESSO Ruyven aan de A13 is vandaag opengegaan met een Spar Express en het eigen Go Fresh Bakery-concept van de EG Group. Volgende week wordt aan de locatie ook de eerste inpandige KFC geopend, voorzien van drive thru.

De drukbezochte locatie is voor een tankstation groot in oppervlakte en kent dan ook een ruime balie waar tal van producten worden aangeboden volgens het bekende Go Fresh-concept; vers belegde broodjes, smoothies, gekoelde drinks, aangevuld met de donutssen van Dunkin. De brede balie, met twee afrekenpunten, kent een tweetal snackvitrines en presenteert diverse grab & go-producten. De koffie is van Lavazza.

QICHI

Met de heropening van dit tankstation tussen Rotterdam en Den Haag is er een definitief einde gekomen aan het vooruitstrevende QICHI-concept dat de vorige eigenaar van het tankstation, NRGValue in de zomer 2017 introduceerde. In deze shop werden verse sushi’s gemaakt en stond er bij opening een green egg. Alle broodjes werden op wens van de klant gemaakt en was barista-koffie. Het concept moest de pitstop worden voor de automobilist. NRGValue wilde met QICHI tevens een stip aan de horizon zetten, wat betreft het station van de toekomst.

Go Fresh

Nadat NRG Value door de EG Group was overgenomen kwam de locatie in handen van het bedrijf in Breda dat de tankstations exploiteert onder de merknaam ESSO en in Nederland met een aantal merken als Spar, Subway en KFC samenwerkt. De EG Group heeft ook een eigen bakeryconcept onder de naam Go Fresh, dat op verschillende locaties wordt ingezet. Bij Ruyven is gekozen voor Go Fresh omdat het op de locatie net wat meer mogelijkheden geeft om het aanbod ter plekke op wens in te richten. Welk bakeryconcept wordt ingezet op een locatie, wordt steeds per vestiging door de EG Group bekeken.

De ESSO-locatie langs de A13 krijgt ook de eerste inpandige KFC. De vestiging is ook voorzien van een drive thru. De KFC-locatie is nu nog gesloten, maar gaat volgende week open.

(In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over dit unieke ESSO-station aan de A13. Nog geen abonnee? Meld je hier aan voor een gratis digitaal abonnement)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Subway introduceert Signature Series in Nederland

Formulenieuws – Broodjesketen Subway start met een nieuwe lijn sandwiches de Signature Series. De lijn bestaat uit acht sandwich creaties, die speciaal door chefs ontworpen. Volgens Subway geldt de introductie als de grootste menuwijziging in 58 jaar.

Lees bericht


Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht

SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht




Dunkin’ lanceert ‘smartfridge koffie en donuts station’

Shopconcept – Koffie- en donutconcept Dunkin’ presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin’, een volgens het bedrijf ‘slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin’ donuts, merchandise en andere producten’. De eerste units zijn reeds ontwikkeld en de primeur is voor Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid