EXKI komt met 'vegan' gerechten


Fastservice - De gezonde fastfoodketen EXKi komt vanaf mei met speciale 'vegan' gerechten. Dit zijn volgens de keten gerechten waarbij groente centraal staat. “Veg’energy is het 100% plantaardige alternatief van EXKi voor iedereen die goed wil eten, in evenwicht met de natuur”, meldt de keten vandaag in een perscommuniqué. De vegan gerechten zijn geheel nieuw bij EXKi, het merk heeft volgens eigen zeggen altijd al 100% plantaardige recepten aangeboden. “Maar vanaf 1 mei zijn de recepten eenvoudig te herkennen aan onderstaand pictogram.” Compleet De gast kan bij EXKi nog wel terecht voor een broodje ham of een salade gerookte kip, maar de keten wil laten zien dat er met groente ook heel veel mogelijk is. “Het merk heeft voor de liefhebbers een compleet en gevarieerd plantaardig aanbod samengesteld zodat iedereen kan genieten van gezonde en milieubewuste alternatieven.” De EXKi recepten bestaan uit een variëteit aan granen, peulvruchten en oliën met verschillende positieve effecten. “Zo zorgen de granen voor energie, vezels en verschillende vitamines van de B-groep”, aldus EXKI. Bron: @FoodClicks   Fastservice - De gezonde fastfoodketen EXKi komt vanaf mei met speciale 'vegan' gerechten. Dit zijn volgens de keten gerechten waarbij groente centraal staat. “Veg’energy is het 100% plantaardige alternatief van EXKi voor iedereen die goed wil eten, in evenwicht met de natuur”, meldt de keten vandaag in een perscommuniqué. De vegan gerechten zijn geheel nieuw bij EXKi, het merk heeft volgens eigen zeggen altijd al 100% plantaardige recepten aangeboden. “Maar vanaf 1 mei zijn de recepten eenvoudig te herkennen aan onderstaand pictogram.” Compleet De gast kan bij EXKi nog wel terecht voor een broodje ham of een salade gerookte kip, maar de keten wil laten zien dat er met groente ook heel veel mogelijk is. “Het merk heeft voor de liefhebbers een compleet en gevarieerd plantaardig aanbod samengesteld zodat iedereen kan genieten van gezonde en milieubewuste alternatieven.” De EXKi recepten bestaan uit een variëteit aan granen, peulvruchten en oliën met verschillende positieve effecten. “Zo zorgen de granen voor energie, vezels en verschillende vitamines van de B-groep”, aldus EXKI. Bron: @FoodClicks  

Auteur: Steffen van Beek

Tags: fastfood vega

Gerelateerd nieuws



Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht

KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht

Freshly Chopped opent in Amsterdam derde locatie

Formulenieuws –Freshly Chopped opent maandag 20 maart de derde locatie. De vestiging komt in Amsterdam Zuid-Oost aan het Bijlmerplein aan de rand van de Amsterdamse Poort. Freshly Chopped is een fastfoodconcept dat zich richt op gezonde, vers gemaakte producten.

Lees bericht


Sushi-concept Howie Roll wil alternatief zijn voor fastfoodgigant

Fastfoodconcept – Na een tijdje proefdraaien sinds oktober dit jaar is vegan fastfoodconcept Howie Roll nu officieel geopend. Het sushi-restaurant in het Utrechtse Vredenburg laat volgens de initiatiefnemers Claessen en Selwyn Maan de ambitie zien van het concept; Howie Roll wil bewijzen dat vegan fastfood het kan opnemen tegen de fastfoodgiganten.

Lees bericht

‘Ondanks herstel wacht horeca onzekere winter’

Analyse - Het herstel van de leisure- en horecamarkt sinds corona is groot. Vergeleken met dezelfde periode in 2019 wordt zelfs beter gepresteerd, volgens een analyse van de Rabobank. Maar ondanks dit goede herstel moet de sector zich klaar maken voor een onzekere winter. Veel ondernemers zullen te maken krijgen met koopkrachtproblemen bij de consument, stijgende inkoopprijzen en hogere kosten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid