Family start pilot met bestelzuil in Heemskerk


Formulenieuws - FHC Formulebeheer en Foodticket zijn dit voorjaar een samenwerking gestart om het online bestelplatform te optimaliseren. Deze week werd daarin eerste stap gezet met de plaatsing van de eerste orderkiosk. Family-ondernemer Sander Koenekoop had de primeur.

De locatie fungeert als pilotlocatie. Koenekoop wilde graag zelf ook als testlocatie dienen, omdat hij het juist nu belangrijk vindt om te innoveren. De bestelzuil zorgt er niet alleen voor dat de bezoeker in alle rust een bestelling kan doen, maar past ook bij de huidige maatregelen rondom het coronavirus.  Koenekoop: “Dankzij een bestelzuil zal de wachttijd in de vestiging korter zijn, klanten voelen zich minder opgejaagd tijdens hun bestelmoment en daarnaast vervult deze zuil de rol van het aannemen van de bestelling.”

FHC Formulebeheer waartoe de Family-formule behoort, wil de bestelzuil eerst in de praktijk goed testen. Begin december vindt de eerste evaluatie plaats. Bij formules als McDonald’s heeft de bestelzuil zich al bewezen dat die goed ondersteunend in het proces kan werken. Chantal van der Meer, Marketing Manager FHC Formulebeheer, verwacht daarnaast dat de bestelzuil omzet zal verhogen, omdat mensen meer tijd hebben bij hun bestelling. “Zodra we helemaal tevreden zijn over de werking vanuit gast en operationeel oogpunt dan gaan we de bestelzuil zeker verder uitrollen”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horeca Alliantie wil energiestress in kaart brengen

Energiecrisis - De Horeca Alliantie wil onder de noemer ‘Horeca In Nood’ de energiestress in de horecabranche in kaart brengen. Ondernemers kunnen via de Horeca Alliantie hun energienood delen. De binnengekomen reacties worden gepubliceerd en gebundeld voor politiek Den Haag.

Lees berichtRestaria roept formules op tot vereniging bij ProFri

Cafetaria – “De cafetariabranche moet gezamenlijk de handschoen oppakken om de sector toekomstbestendig te maken,” dat zegt Hans van Ballegooijen, formulemanager van Restaria. De formule verlengde het collectieve lidmaatschap bij de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en roept andere formules op Restaria te volgen.

Lees bericht

ProFri Keurmerk voor Snackpoint De Passage in Wolvega

Cafetaria – ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft onlangs het Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt van de vakvereniging aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in het Friese Wolvega. ProFri was in De Koe’s bedrijf te gast vanwege een regionale ledenbijeenkomst.

Lees berichtFEBO maakt werk van Landelijke Opschoondag

Actie – Snackbarformule FEBO maakt werk van de Landelijke Opschoondag op 19 maart. Onder het motto ‘Door samen te werken bereik je meer’ roepen ze klanten en andere geïnteresseerden op een stukje van de straat of wijk op te ruimen.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid