Family start pilot met bestelzuil in Heemskerk


Formulenieuws - FHC Formulebeheer en Foodticket zijn dit voorjaar een samenwerking gestart om het online bestelplatform te optimaliseren. Deze week werd daarin eerste stap gezet met de plaatsing van de eerste orderkiosk. Family-ondernemer Sander Koenekoop had de primeur.

De locatie fungeert als pilotlocatie. Koenekoop wilde graag zelf ook als testlocatie dienen, omdat hij het juist nu belangrijk vindt om te innoveren. De bestelzuil zorgt er niet alleen voor dat de bezoeker in alle rust een bestelling kan doen, maar past ook bij de huidige maatregelen rondom het coronavirus.  Koenekoop: “Dankzij een bestelzuil zal de wachttijd in de vestiging korter zijn, klanten voelen zich minder opgejaagd tijdens hun bestelmoment en daarnaast vervult deze zuil de rol van het aannemen van de bestelling.”

FHC Formulebeheer waartoe de Family-formule behoort, wil de bestelzuil eerst in de praktijk goed testen. Begin december vindt de eerste evaluatie plaats. Bij formules als McDonald’s heeft de bestelzuil zich al bewezen dat die goed ondersteunend in het proces kan werken. Chantal van der Meer, Marketing Manager FHC Formulebeheer, verwacht daarnaast dat de bestelzuil omzet zal verhogen, omdat mensen meer tijd hebben bij hun bestelling. “Zodra we helemaal tevreden zijn over de werking vanuit gast en operationeel oogpunt dan gaan we de bestelzuil zeker verder uitrollen”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDélifrance Vlissingen integreert Kwalitaria voor take away & delivery

Formulenieuws  – Wie trek heeft in een burger, snack of frietje kan vanaf nu bij Délifrance in het centrum van Vlissingen terecht. Sinds vorige week is de cafetariaformule Kwalitaria namelijk geïntegreerd in de broodjeszaak. Door beide formats te combineren hoopt eigenaar Werner van Damme en zijn partner Jorden Kolditz een breder publiek aan te spreken.

Lees bericht


Nauta plaatst bij zijn derde Kwalitaria de keuken achterin

Cafetaria’s - Drie Kwalitaria’s heeft cafetariaondernemer René Nauta nu. Maar met de opening van zijn locatie in Bodegraven is toch iets bijzonders aan de hand; de kenmerkende vitrine is achterwege gelaten en de bakwand in de keuken achterin is een beetje uit het zicht geïnstalleerd. Handiger met bezorgen en meer rust in de zaak.

Lees bericht


FHC kiest voor Vega Frick van GoodLife Foods

Formulenieuws – Vegetarische producten staan overal meer in de belangstelling bij de consument. Ook in het cafetariabedrijf en op andere horecalocaties wordt het assortiment vegetarische producten steeds uitgebreider. FHC Formulebeheer ziet de verschuiving in de markt eveneens en kiest voor formules Family en Foodmaster nu voor uitbreiding met de vegetarische frikandel Vega Frick van GoodLife Foods.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid