felyx stelt e-scooters voor bezorging beschikbaar


Bezorgen – felyx, aanbieder van elektrische scooters, stelt kleine ondernemers die door de coronacrisis in financiële moeilijkheden zijn gekomen, scooters beschikbaar. Horecaondernemers, die normaal niet bezorgen, kunnen tegen een geringe vergoeding, op die manier starten met bezorgen.

felyx, en scale-upbedrijf dat in 2017 startte, wil op deze manier de restaurants ondersteunen in hun plannen te starten met bezorging, nu de locaties dicht zijn als gevolg van de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus.

Het uitlenen van deelscooters helpt zowel winkeliers, restaurants als thuisblijvers. Zo kunnen bedrijfseigenaren hun medewerkers op pad sturen om snel en milieuvriendelijk producten aan huis te bezorgen. Maar ook felyx kan op deze manier haar minder gebruikte e-scooters inzetten om een bijdrage te leveren aan getroffen bedrijven.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden bij felyx via felyx.com/delivery. Naar schatting zullen de kosten per bezorging rond de €2,50 liggen. Bijkomend voordeel is dat eigen personeel kan worden ingezet om te rijden en om orders aan te nemen, bijvoorbeeld via e-mail, WhatsApp of social media kanalen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid