FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag


Op de meewerkdag van FHC Formulebeheer kwamen alle operationele taken aan bod, variërend van mise-en-place werkzaamheden, bezorging per fiets tot bediening in het eethuis

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Op de meewerkdag kwamen alle operationele taken aan bod, variërend van mise-en-place werkzaamheden, bezorging per fiets tot bediening in het eethuis en het bereiden van kilo's frites. Ook op de scholen waar VITAL actief is, hebben medewerkers zich  ingezet bij de bereiding en verkoop van o.a. broodjes en panini’s. De medewerkers van FHC Formulebeheer wilden op deze manier hun betrokkenheid laten zien met de ondernemers.

Het team van FHC Formulebeheer bezocht vestigingen verspreid over het hele land om direct in contact te komen met de werkelijke bedrijfsvoering. Tijdens een bezoek aan Family Appelscha stond Marketing Manager Suzanne de Koning in de bediening. “Het blijft bijzonder om te zien hoe gestroomlijnd en geolied het proces van een Family in elkaar zit. Het is echt keihard werken in de formule waarbij afhalen, bezorging en het restauratieve volledig geïntegreerd is”, aldus De Koning.

Bron: FHC Formulebeheer/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Sodexo streeft naar 33% plantaardig in 2025

Catering - In 2025 is minimaal 33% van de gerechten in Sodexo bedrijfsrestaurants volledig plantaardig. Dat laat de cateraar weten. Het is een van de kortetermijndoelen die onderdeel uitmaken van het internationale doel om in 2040 volledig klimaatneutraal te zijn.

Lees bericht

KHN lanceert het Fastservice Manifest

Actie – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en zes fastservice-bedrijven hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een Fastservice Manifest. Doel is actief bij te dragen aan een gezondere voedselomgeving.

Lees bericht

Family en Coffee Fellows als duo onder één dak bij AVIA Rilland

Formulenieuws – Een revolutionair dubbelconcept  noemen ze het bij AVIA Vollenhoven en dat is de invulling van het tankstation in Rilland ook.  Na een voorbereiding van anderhalf jaar én zes weken verbouwen heropent binnenkort de volledig vernieuwde locatie officieel met de cafetariaformule Family, gecombineerd met een counter voor de koffiespecialiteiten van Coffee Fellows.

Lees bericht



Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid