Food5 neemt deel verkoopactiviteiten PHFrost over


Overname - Food5 neemt per 1 april 2022 de verkoopactiviteiten van de merken La Menorquina, Martinucci, Poppies, Zini en Ice-Factory over van PH-Frost.

Food5 levert sinds 2013 een gevarieerd diepvries assortiment aan diverse grossiers in Nederland, België en Duitsland. Het assortiment bestaat uit diverse producten die geschikt zijn als onderdeel van high-tea, dessert, ontbijt en lunchbuffetten en verwenmomenten. In 2019 is het assortiment aangevuld met een vegetarisch pakket.

PH-Frost heeft een langdurige samenwerking met Belgische, Spaanse en Italiaanse producenten van de genoemde merken met kant-en-klare vriesverse producten zoals pasta’s, desserts en patisserie.

Door de overname krijgt het assortiment van Food5 een aanvulling in onderscheidende merken en producten welke passen binnen de Food5-visie binnen de foodservicemarkt in Nederland.

Bron: Food5/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



VriesVers Platform benoemt twee nieuwe bestuursleden

Benoeming – Het VriesVers Platform heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Tot het huidige VVP-bestuur treden toe Jorg Brouwer (Iglo Nederland) en Wouter Smits (Albert Heijn). VriesVers Platform ziet zich als platform in om het imago rond vriesverse producten te verbeteren.

Lees bericht


Inzet diepvries is alternatief voor horeca bij voedselverspilling

Onderzoek – Horeca kan meer gebruik maken van diepvriesproducten in de keuken als duidelijk is dat voedselverspilling daarmee voorkomen kan worden. Met name jongeren hebben minder moeite met het feit dat horecabedrijven meer gebruik maken van diepvriesproducten als zij weten dat daarmee verspilling van voedsel wordt tegengegaan. Dit blijkt uit onderzoek van diepvriesfabrikant Iglo waarvoor @FoodClicks specifieke horecavragen heeft laten meelopen.

Lees bericht



Genomineerden VriesVers Prijzen 2021 bekend

Verkiezing – In totaal zes (2x3) winkels hebben de finaleronde bereikt voor VriesVers Winkel van het Jaar 2021. Dit jaar worden er weer twee winnaars verkozen in twee verschillende categorieën, namelijk 0 - 1.000 m² en >1.000 m². Het VriesVers Platform maakt de winnaars dit jaar weer LIVE bekend op donderdag 14 oktober tijdens het VVP WinnaarsEvent ‘GOUD’ in het Koning Willem II Stadion in...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid