Foodhall Scheveningen opent op Noordboulevad


Foodhal – Liefhebbers van eten en drinken kunnen vanaf vandaag terecht in de Foodhall in Scheveningen. Bekende en lokale ondernemers presenteren op de Noordboulevard tal van internationale gerechten.

Het duurde door COVID-19 iets langer dan gepland, zo laten de initiatiefnemers weten, maar eindelijk zijn de deuren van de gloednieuwe Foodhall in Scheveningen vandaag open gegaan. Het extra grote terras met uitzicht op zee zorgt ervoor dat gasten volgens de RIVM-richtlijnen kunnen genieten van het ruime aanbod in de Foodhall. Achttien wereldse keukens telt het gezelschap aan deelnemende bedrijven. Zo openen bekende Haagse concepten als Woodstok/Eetkamer van Scheveningen,  Pazze e Pizze, Diego’s Burgers, Amier, en de Resident een nieuwe vestiging van hun bestaande concept in de Foodhall. Daarnaast herbergt de Foodhall ook een aantal namen met ervaring in foodhallen elders, zoals De Ballenbar, Jabugo, The Sushibar, La Catrina en Churros & more. Ook nieuwe namen zijn er te vinden op de Noordboulevard: Meat on a Stick, Saigon Streetfood en Dim Sum bij Wan Tsam, aangevuld met bekende concepten als Pad Thai en Gyros Express.

Hotspot

De Noordboulevard heeft de afgelopen maanden een metamorfose ondergaan en is vanaf nu een nieuwe hotspot in Scheveningen. De Foodhall is in lijn met de bouwstijl van het Scheveningse Kurhaus opgetrokken. De hal is geïnspireerd op de sfeer van een levendige, markt, aldus de initiatiefnemers. De locatie voldoet ook aan de RIVM-regels. Door de plaatsing van de stands aan de zijkanten is er genoeg ruimte om volgens die richtlijnen een gerecht bij de foodstands te bestellen. Bovendien zorgt het ventilatiesysteem met honderd procent buitenlucht voor een continue toevoer van frisse lucht.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Foodhall Scheveningen splitst binnenruimte voor meer bezoek

Foodhal – De foodhal op de vernieuwde Noordboulevard in Scheveningen heeft de binnenruimte gesplitst zodat er in totaal 100 gasten binnen kunnen worden ontvangen in plaats van 50. Doordat de 18 deelnemende foodbedrijven aan de zijwanden van de ruimte zijn gevestigd en de ruimte een gescheiden luchtverversingssysteem kent, was de splitsing betrekkelijk eenvoudig te realiseren.

Lees bericht


Crazy Pianos opent tijdelijke vestiging op De Pier

Attractie – Het populaire horecaconcept Grazy Pianos krijgt begin 2019 tijdens de verbouwing van de vaste locatie op de boulevard een tijdelijke vestiging op de Scheveningse Pier. Op initiatief van De Pier opent Crazy Pianos voor twee maanden haar deuren op de begane grond van het Zuidereiland, onder het motto: ‘De Pier goes Crazy’. Herman Smit, General Manager De Pier bedacht nam...

Lees bericht

Bouw van vijf Pier Suites in volle gang

Leisure - In navolging van de opening van het grootste terras van Nederland, de Foodboulevard, de Pier Offices én het eerste Reuzenrad boven zee, wordt momenteel op de Pier hard gewerkt aan de oplevering van het volgende project: vijf suites waar naar verwachting half november de eerste overnachting al mogelijk is. Op het Toreneiland van de Scheveningse Pier zijn de...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid