Foodmaster breidt verder uit doet mee aan ‘Week Zonder Vlees’


De veganburger van Foodmaster
Ming en Christina voor hun cafetaria Aan ’t Zand in Werkhoven
Roy en Lineke Kolf in hun Foodmaster in het nieuwe winkelcentrum Buurtstede in Veenendaal Oost

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht



Foodmaster komt met 100% deliveryconcept

Formulenieuws – Foodmaster, een formule van FHC Formulebeheer, krijgt een nieuw cafetariaconcept dat volledig is ingesteld op bezorging. Het nieuwe delivery-format is volgens de bedenkers Robert Jan Steenhagen en Ralph Markwat gelijk het antwoord op de 1,5 meter samenleving. Half april opent de eerste locatie in Almelo.

Lees bericht

Kwalitaria lanceert drie nieuwe burgers en een veganburger

Formulenieuws - Cafetariaketen Kwalitaria zet drie nieuwe burgers op de menukaart, te weten The Queen met malse kip en krokante uienringen, The French Delight met MRIJ-rundvlees en romige brie en de Italian Tomeato met een vegetarische burger gemaakt van tomaat. Inspelend op de Nationale Week Zonder Vlees worden de bestaande burgers in die week ook in een vegetarische variant aangeboden.

Lees bericht


McDonald’s Canada breidt test met vegaburger uit

Buitenland - McDonald’s gaat in Canada de test met de Beyond Meat-vegaburger verder uitbreiden. De vegaburger wordt straks niet meer in 28 restaurants aangeboden, maar in 52. De vegaburger wordt in de restaurants aangeboden als P.L.T.-burger wat staat voor plant, lattuce en tomato. De woorden zijn een verwijzing naar de populaire BLT-sandwich (bacon, lettuce, tomato, red.) De uitbreiding...

Lees bericht

Foodmaster opent vestiging in Dokkum

Formulenieuws - Vanaf de start in 2020 zijn de deuren van Foodmaster Dokkum officieel geopend. De vestiging draaide vlak voor kerst al even op proef voor de omliggende bedrijven in Dokkum. Foodmaster Dokkum wordt geëxploiteerd door Tineke en haar man Lubbert. Zij zijn geen onbekende in de cafetariabranche. Tineke was jong, 19 jaar, toen zij voor zichzelf begon en samen met...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid