Frans wijnlabel haalt met Echoput Veluws wild naar Amsterdam


Bar 't Vliegend Hert

Pop up - Het wildseizoen is van start gegaan. Reden voor wijnlabel Pays d’Oc IGP en Hotel Restaurant  de Echoput Bar de Vlieg, van het gastronomisch museum van Amsterdam, te transformeren in wild-wijnbar ’t Vliegend Hert.

Onder het mom ‘het beste van twee streken’ wordt de bar tijdelijk omgedoopt. De pop up waar geïnteresseerden een glas Pays d’Oc-wijn kunnen  combineren met wildgerechten is van 11 tot en met 28 november geopend. NH Hotel Group, waar Bar de Vlieg onderdeel van is, wilde aan het initiatief graag meewerken aan de pop up om de historie van het eeuwenoude pand in de schijnwerpers te zetten.

Het wild van de gerechten is afkomstig van de Veluwe en dragen de handtekening van wildrestaurant De Echoput. Op de kaart staan meer dan 10 gerechten waaruit valt te kiezen. En voor wie het wild liever in het wild laat, staan er ook een aantal paddenstoelgerechten op het menu.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Gastronoom Peter Klosse wil smaak meetbaar maken

Onderzoek - Over smaak valt niet te twisten. Dat wil echter niet zeggen dat je er als wetenschap vanaf moet blijven. Juist omdat smaak als heel persoonlijk wordt ervaren, vraagt het om een duidelijke beschrijving. Net zoals alle kleuren bestaan uit de primaire kleuren rood, geel en blauw, zo zou smaak een combinatie kunnen zijn van factoren als ‘strak’, ‘droog’...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid