Gerdi Verbeet benoemd tot RvC Unilever Nederland
Benoeming – Oud-Kamervoorzitter Gerdi Verbeet (68) is per 1 april 2020 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland. Zij volgt in de raad drs. Kitty van der Heijden op.
Gerdi Verbeet was onder meer tien jaar lid van de Tweede Kamer, waarvan zes jaar als Voorzitter. Momenteel bekleedt zij diverse functies in het zakelijke, culturele en sociale domein, waaronder die van Voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei en Voorzitter van de visitatiecommissie Defensie en Veiligheid.
Met de benoeming van Verbeet bestaat de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland uit: Drs. C.W. van der Waaij RA (voorzitter) Mr. N. Albayrak Mr. M.G. Roovers en G.A. Verbeet
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Joost Houben nieuwe VP Customer Development Unilever Nederland
Benoeming - Joost Houben zal per 1 april starten als Vice President Customer Development voor Unilever Nederland. Hij volgt daarmee Fred van Beek op, waarvan al eerder was aangekondigd dat hij per 1 april zal starten als CEO van de Eijerkamp Retail Groep.
Lees berichtVerbeet wordt voorzitter RvC Unilever Nederland
Benoeming – Oud Tweede Kamervoorzitter Gerdi A. Verbeet is per 1 januari 2022 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland. Zij volgt Kees van der Waaij op, die op 31 december 2021 is teruggetreden. Tevens is per 15 januari 2022 is Willemien Caderius van Veen RA (62) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland.
Lees berichtMark Hanemaaijer wordt nieuwe director OOH Unilever Nederland
Benoeming – Mark Hanemaaijer wordt per 1 september benoemd tot Director Out of Home & Field Sales Unilever Nederland. Hanemaaijer is al langere tijd werkzaakzaam binnen Unilever, meest recent als Unilever’s Sales Director Superunie. Hij zal zich de komende tijd onder andere richten op het verbreden van het Unilever portfolio middels duurzame innovaties. Hanemaaijer: “De Out-of-Home markt is continue in beweging. Ik...
Lees berichtZuivelvrije Magnum komt in maart
Introductie- Voor de foodprofessionals was de zuivelvrije variant van Magnum al te proeven op de Horecava, maar vandaag maakt het ijsmerk bekend met twee vegetarische smaken te komen, te weten Classic en Almond. De twee varianten zijn vanaf maart beperkt verkrijgbaar in de buitenshuiskanalen en exclusief bij een supermarktketen. Voor het ijs wordt gebruikt gemaakt van erwteneiwit, een plantaardig alternatief...
Lees bericht