Verbeet wordt voorzitter RvC Unilever Nederland


Benoeming – Oud Tweede Kamervoorzitter Gerdi A. Verbeet is per 1 januari 2022 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland.  Zij volgt Kees van der Waaij op, die op 31 december 2021 is teruggetreden. Tevens is per 15 januari 2022 is Willemien Caderius van Veen RA (62) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland.

Willemien Caderius van Veen heeft een achtergrond in Finance & Accounting, ICT en Business transformation. Zij is werkzaam geweest als CFO/Group Controller bij de Herman Beverages Group en als interimmanager/bestuursadviseur bij diverse bedrijven binnen Nederland. Tussen 1984 – 2005 heeft zij verschillende managementfuncties bekleed binnen Unilever, waaronder de functie van Business Development Manager Financial Shared Services. Momenteel is zij als commissaris en lid actief in audit- en risicocommissies bij o.a. pensioenfondsen, een (uitvaart)verzekeringsmaatschappij en een woningcorporatie. 

De Raad van Commissarissen van Unilever Nederland bestaat in de nieuwe samenstelling uit de volgende personen: G.A. Verbeet (voorzitter), Dr. M.W.M.M. Aben, Prof. dr. E. Verhulp, Drs. W.A.P.J. Caderius van Veen RA.

Bron: Unilever Nederland/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Mark Hanemaaijer wordt nieuwe director OOH Unilever Nederland

Benoeming – Mark Hanemaaijer wordt per 1 september benoemd tot Director Out of Home & Field Sales Unilever Nederland. Hanemaaijer is al langere tijd werkzaakzaam binnen Unilever, meest recent als Unilever’s Sales Director Superunie. Hij zal zich de komende tijd onder andere richten op het verbreden van het Unilever portfolio middels duurzame innovaties.  Hanemaaijer: “De Out-of-Home markt is continue in beweging. Ik...

Lees bericht

Zuivelvrije Magnum komt in maart

Introductie- Voor de foodprofessionals was de zuivelvrije variant van Magnum al te proeven op de Horecava, maar vandaag maakt het ijsmerk bekend met twee vegetarische smaken te komen, te weten Classic en Almond. De twee varianten zijn vanaf maart beperkt verkrijgbaar in de buitenshuiskanalen en exclusief bij een supermarktketen. Voor het ijs wordt gebruikt gemaakt van erwteneiwit, een plantaardig alternatief...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid