Getir start met verkoop van G'woon private label


Getir neemt FreshDirect over van Ahold Delhaize USA, in Nederland werkt de boodschappenbezorgdienst samen met Gorillas

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Getir wil met de 'woon private labelproducten inspelen op de groeiende vraag bij consumenten naar meer huismerkproducten. Mede door de inflatie kijken steeds meer mensen naar goedkopere producten. Uit recent onderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau Circana bleek onlangs dat het aandeel verkochte private labelproducten nog nooit zo hoog is geweest.

Getir wil met de uitbreiding van de huismerkproducten de klanten een aantrekkelijke prijs-kwaliteit propositie bieden. De G'woon producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van de consument. “We zijn verheugd om met deze G’woon producten onze klanten een breed scala aan kwaliteitsproducten aan te bieden tegen betaalbare prijzen," aldus Florian Brunsting, algemeen directeur van Getir en Gorillas. "De stijgende populariteit van private label producten en de groeiende kosten van levensonderhoud maken dit het juiste moment om onze klanten deze geweldige optie te bieden."

Superunie

G’woon is een merk, te vinden in meerdere supermarkten, zoals onder andere Nettorama, Boni, Coop en Vomar. Het zijn supermarktketens die zijn aangesloten bij inkooporganisatie Superunie. Sinds 2016 heeft Superunie de eerdere huismerken Perfekt en Markant ingeruild voor G’woon.

Bron: Getir/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

John Uffing hoofd winkelbedrijf Boon Food Group

Benoeming - John Uffing wordt per 11 maart verantwoordelijk voor het winkelbedrijf van Boon Food Group. Hij gaat leiding geven aan de acquisitie-, bouw- en vastgoedactiviteiten en zal de volledige winkeloperatie gaan aansturen. Uffing is op dit moment nog werkzaam als algemeen directeur bij Focusplaza.  Daarvoor heeft hij 23 jaar bij Coop Supermarkten/Plus Retail gewerkt.

Lees berichtGetir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid