Gorillas introduceert BettaF!sh in Nederland


BettaF!sh heeft voor foodservicebedrijven specifieke tonijnvervangers / Foto bij: Christian Kerber

Introductie –  De Duitse startup BettaF!sh heeft flitsbezorger Gorillas in Nederland gekozen voor de introductie het plantaardige tonijnalternatief. De TU-NAH is een product gebaseerd op basis van zeewier en tuinbonen, 100% plantaardig en geproduceerd zonder soja of tarwe.

Vanaf 1 oktober is de TU-NAH te bestellen als basis voor een pizza en als spread in een tweetal smaakvarianten, te weten TU-NAH Creme Naturel en TU-NAH Creme Kappertjes + Peper. BettaF!sh ziet in de samenwerking met Gorillas een goede mogelijkheid om het merk te introduceren bij de consument. Daarnaast richt het bedrijf zich op foodservicebedrijven om later de reguliere retail te kunnen bedienen. Speciaal voor foodservicebedrijven heeft BettaF!sh nog een drietal producten als veganistische vervanger voor elk tonijngerecht.

Bron: BettaF!sch/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Getir start met verkoop van G’woon private label

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Lees bericht

Getir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht


Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid