Gr8 opent deuren derde La Place op Maastricht Airport


De nieuwe La Place-locatie op Maastricht Airport gerund door Gr8

Formulenieuws - La Place Maastricht Airport opent op dinsdag 7 december haar deuren naast het GR8 Hotel. Reizigers en bezoekers uit Maastricht en omgeving kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of een tussendoortje. De vestiging valt onder de vlag van Gr8, die eerder het restaurant van La Place in Bergen op Zoom en La Place Leiderdorp overnam.

In La Place Maastricht Airport draait het om goed en vers eten waarbij de nadruk ligt op snelheid en gemak. Naast de bekende producten - zoals de appeltaart, het broodje kruidenroomkaas en verse sappen - staan ook seizoengerechten, zoals erwtensoep en taartjes op het menu. Het nieuwe restaurant heeft een centraal marktplein met open keuken, een saladebar en verschillende buffetten waar de gerechten worden bereid. De medewerkers bereiden de eigen recepten van La Place onder de ogen van gasten en reizigers. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten.

Huiselijk

Het restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels. Ook aan de zakelijke bezoeker en student is gedacht. Zo is het hele restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er speciale plekken met stopcontacten voor gasten die graag komen om te werken. Ook zijn er vanaf 2022 vergaderruimtes te reserveren die ruimte bieden aan 10 tot 50 personen. Het restaurant biedt ruimte aan 120 gasten en op het terras is plaats voor 60 bezoekers.

Franchisepartners

Met de opening van La Place Maastricht Airport geeft Jumbo, waarvan La Place onderdeel is, invulling aan haar ambitie om het concept van La Place op basis van franchiseformules op verschillende locaties voort te zetten. “Door de samenwerking met franchisepartners zoals Gr8, maar ook met onze strategische partner Vermaat, kunnen we ons concentreren op de uitrol van onze succesvolle foodserviceformule in Nederland. Hiermee geven we invulling aan onze strategie om verdere groei te realiseren”, aldus Alice Theunissen, Managing Director van La Place.

Internationaal

La Place heeft naast 60 vestigingen in Nederland ook locaties in de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Duitsland. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding B.V.

Bron: La Place/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Duitse Edeka neemt deel De Groot Fresh Group over

Overname - De Duitse marktleider in de supermarktsector Edeka neemt bedrijfsonderdelen over van een Nederlandse agf-leverancier. Het gaat om ‘De Groot Fresh Group’ in Hedel. De overnemende partij is Everest, de inkoopdochter van Edeka, waar ook Jumbo en Picnic lid van zijn. Dat meldt vakblad FoodPersonality.

Lees bericht


Jumbo opent Europa’s grootste mechanische verscentrum

Distributiecentrum - Deze week heeft Jumbo Supermarkten het gemechaniseerd centraal distributiecentrum (CDC) voor versproducten officieel in gebruik genomen. Hierdoor kunnen klanten van Jumbo rekenen op nog versere producten doordat deze artikelen na productie sneller in de winkel liggen.

Lees bericht

Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht



La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid