Hanex opent tweede Kwartiertje in tankshop Argos Nuland


De lekkerste tussenstop maak je in Nuland bij Hanex

Petrol - Het Argos-tankstation in Nuland (NB) is verbouwd en heeft nu als shopconcept Kwartiertje gekregen. Dit eigen horecaconcept van Hanex is de tweede vestiging. Eerder was op de locatie in Nuland The Tosti Club gevestigd.

Kwartiertje is een horecaformule van Hanex Hospitality Group uit De Bosch, die zich richt op het ontbijt- en lunchmoment. Het assortiment bestaat uit ter plekke vers bereide broodjes, panini’s, tosti’s, snacks, smoothies en sappen. Voor on-the-go, of die ter plekke kunnen worden genuttigd. Voor de koffie werkt Hanex Hospitality Group in Nuland samen met het Brabantse bedrijf Noord Coffee. De groep heeft in Amsterdam ook het buurt-horecaconcept The Villy.

Leukste tussenstop

Hanex opende de eerste Kwartiertje lunchroom in oktober 2019 in het BP-tankstation aan de Molenstraat in Rosmalen. De shopformule moet vooral 'Brabantse gezelligheid' uitstralen. Aan de gevel van de locatie in Nuland wordt dan ook gemeld dat het gaat om ‘de leukste tussenstop’.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht




Voortaan seksspeeltjes verkrijgbaar aan de pomp

Petrol – EasyToys en retailorganisatie GemaQ zijn en overeenkomst aangegaan waardoor de sexspeeltjes Van online aanbieder EasyToys voortaan verkrijgbaar zijn bij een aantal tankstations. De komende maanden komen de bestverkochte speeltjes van dit moment in een aantal aangesloten tankstations te liggen verspreid over Nederland. In eerste instantie als pilot voor een halfjaar, maar bij succes wordt de samenwerking landelijke uitgerold.

Lees bericht


The Villy opent tweede locatie in Terraced Tower Rotterdam

Hospitalityconcept - Hanex Hospitality Group opent na The Villy Rhapsody in Amsterdam, nu een tweede locaties in de Terraced Tower in Rotterdam. De locatie in het Maritiem District gaat 15 mei open, om de hoek van de Markthal. Met deze nieuwe locatie brengt Hanex ‘village living’ naar het bruisende hart van de Maasstad.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid