Heineken en Social Capital verlengen samenwerking


Heineken en Social Capital hadden reden voor een feestje omdat de doelstelling voor het eerste jaar van hun verlengde samenwerking als was gehaald

Samenwerking – Heineken en Social Capital hebben hun bestaande samenwerking onlangs verlengd. Samen gaan zij er voor zorgen dat mensen met een arbeidsbeperking die graag willen werken een betaalde baan krijgen. Die ambitie was recent reden voor een klein feestje, omdat de doelstelling voor dit jaar al is gehaald.

Beide partijen ondertekenden van de zomer opnieuw een driejarige overeenkomst om samen verder te bouwen aan deze sociale werkgelegenheid. De samenwerking met Heineken gaat al drie jaar terug. Mede door het geld dat Heineken in de medewerkers van Social Capital heeft geïnvesteerd, heeft het bedrijf inmiddels meer dan 250 mensen uit deze doelgroep aan een betaalde baan kunnen helpen.

73 nieuwe banen

Voor de aankomende drie jaar is gezamenlijk afgesproken om met de nieuwe investering van Heineken in ieder geval 150 nieuwe mensen aan te nemen en op te leiden. Vanaf begin dit jaar staat de teller inmiddels al op 73 mensen, waarmee de doelstelling van 50 nieuwe banen in 2023 al ruimschoots is behaald.

Bron: Social Capital/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

ID&T verruilt na 20 jaar Heineken voor AB Inbev

Festival - Bezoekers van de festivals Mysteryland, Defqon.1, en Awakenings drinken voortaan geen producten meer van Heineken, maar van AB InBev. Na 20 jaar heeft festivalorganisator ID&T Groep de samenwerking met Heineken beëindigd en stapt de organisator over op de biermerken Bud en Corona.

Lees bericht


BOB wordt VIB bij De Vrienden van Amstel LIVE

Event – De 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE is van start gegaan. Tot en met 26 januari bezoeken 200.000 vrienden de grootste Amstel kroeg van Nederland. Zoals in iedere kroeg is het de vraag: wie is de BOB vandaag? Om de BOB extra positief in de schijnwerpers te zetten introduceert De Vrienden van Amstel LIVE de VIB; oftewel de ‘very...

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid