Hema komt met apparaat om zelf koffiecapsules te maken


Convenience - Hema lanceert een apparaat waarmee koffieliefhebbers zelf hun eigen koffiecapsules gevuld met favoriete koffie kunnen maken. De Hema koffiecapsule maker is vanaf dinsdag verkrijgbaar in alle Hema filialen en via de website van de warenhuisketen. Met de introductie doet Hema een nieuwe stap op de enorme en lucratieve markt van koffiecapsules in Nederland. De koffiecapsule maker is een nieuw apparaat waarmee consumenten thuis zelf koffiecapsules kunnen makent, met koffie naar keuze. De gebruikte capsules kunnen worden gevuld met eigen favoriete gemalen koffie, of met Hema koffie. Het aluminium dekseltje dat door het apparaat op de capsule gefelst wordt, heeft de dezelfde dikte als de voorgevulde capsules en garandeert daardoor dezelfde goede doorloop van de koffie. De koffiecapsule is hierdoor volgens Hema gemakkelijk, efficiënt en in elke capsulemachine te gebruiken. Het apparaat wordt aangeboden via een starterkit, maar er ook een navulkit beschikbaar. Hema heeft meer dan 700 winkels in 7 landen, 17.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten. Bron: @FoodClicks Convenience - Hema lanceert een apparaat waarmee koffieliefhebbers zelf hun eigen koffiecapsules gevuld met favoriete koffie kunnen maken. De Hema koffiecapsule maker is vanaf dinsdag verkrijgbaar in alle Hema filialen en via de website van de warenhuisketen. Met de introductie doet Hema een nieuwe stap op de enorme en lucratieve markt van koffiecapsules in Nederland. De koffiecapsule maker is een nieuw apparaat waarmee consumenten thuis zelf koffiecapsules kunnen makent, met koffie naar keuze. De gebruikte capsules kunnen worden gevuld met eigen favoriete gemalen koffie, of met Hema koffie. Het aluminium dekseltje dat door het apparaat op de capsule gefelst wordt, heeft de dezelfde dikte als de voorgevulde capsules en garandeert daardoor dezelfde goede doorloop van de koffie. De koffiecapsule is hierdoor volgens Hema gemakkelijk, efficiënt en in elke capsulemachine te gebruiken. Het apparaat wordt aangeboden via een starterkit, maar er ook een navulkit beschikbaar. Hema heeft meer dan 700 winkels in 7 landen, 17.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nespresso introduceert feloranje Travel Mug

Introductie - Nespresso viert Koningsdag met de introductie van de multifunctionele Travel Mug in een nieuwe koninklijke kleur. Daarnaast gaat het koffiemerk recepten aanbieden voor een warme koffieboost of een verkoelende koffiecocktail.

Lees bericht



‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht

Inspirerend Amsterdam Coffee Festival 2024

Vakbeurzen - Klein, overzichtelijk, maar vooral inspirerend. Zo kunnen we het Amsterdam Coffee Festival in de Amsterdamse Gasfabriek wel samenvatten, die van 4 tot en met 6 april werd gehouden. Op dit driedaagse vakevent staan koffie en thee centraal en alles wat daarbij komt kijken op het gebied van techniek, verpakking en hulpmiddelen om de smaak en de beleving verder te vergroten.

Lees bericht


Sodexo zet koffiekopjes in gemaakt van koffieafval

Catering – Coffee Based en Sodexo introduceren een innovatieve herbruikbare koffiebeker gemaakt uit koffieafval. De circulaire koffiebeker is gemaakt met Nederlandse koffievliesjes, die vrijkomen bij het branden van koffiebonen én volledig gemaakt van plantaardige materialen.

Lees bericht

Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid