Henri opent webshop en gaat direct aan consument leveren


Foodservice – De koks van maaltijdenproducent Henri in Drunen zijn al jaren de helpende hand voor de chefs in de professionele keuken. De kok voor koks, heeft een webshop geopend waarmee het bedrijf nu ook de kok voor thuis is met kant-en-klare culinaire producten.

Henri bereidt al sinds 1979 koelverse soepen, sauzen en maaltijden, samengesteld met eerste klas ingrediënten uit de buurt. Het bedrijf gebruikt bij de bereiding van alle producten bij voorkeur verse groenten en duurzaam vlees, zonder kunstmatige toevoegingen.

Henri, opgestart door Harrie van Olphen die de naam Henri culinair beter vond passen bij een bedrijf dat de maaltijden langs de weg wilde verbeteren, levert vooral aan horeca en foodservicebedrijven. Ook retailbedrijven behoren tot de klantenkring van de maaltijdenproducent. Door de sluiting van de horeca en veel foodservicebedrijven zoekt het bedrijf nu naar nieuwe verkoopkanalen. Zo moet de dit weekend gelanceerde website het bedrijf helpen de consument te bereiken. Consumenten kunnen op de website rechtstreeks bestellen voor bezorgen en afhalen; Horecakwaliteit op tafel bij de mensen thuis.

Henri is inmiddels met de komst van Els en Ad van Olphen een generatie verder, maar nog altijd worden de maaltijden en gerechten gemaakt volgens de kwaliteitsuitgangspunten van toen. Sinds 2019 ook onder de naam Henri. Naast de helpende hand in de professionele keuken, helpt Henri, door de maaltijden kant-en-klaar ook online aan te bieden, nu dus ook de thuiskok.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid