Hilton The Hague in actie voor de Voedselbank


Actie – Het personeel van Hilton The Hague heeft vandaag de Voedselbank verblijd met een grote voedseldonatie. Het hotel verzamelde op initiatief van Hilton-medewerkster Sabine van Aalst diverse voedselproducten en overhandigde deze vanmiddag aan Floris van Gulick van de Voedselbank. “Ruim 1,3 miljoen mensen in Nederland leven rond de armoedegrens. Met het voedsel dat gedoneerd wordt, bereiken de voedselbanken momenteel zo’n 4% van mensen die in armoede leven maar het is ons doel om hier 20% van te maken”, aldus Floris van Gulick van de Voedselbank. Sjoerd Sybesma, General Manager van Hilton The Hague: “Wij vinden het heel belangrijk om regelmatig iets terug te doen voor de samenleving waar wij middenin staan. Een groep medewerkers heeft zich verenigd in het Hilton Blue Energy-team. Dit team stimuleert elkaar en de andere medewerkers om met ideeën te komen en na te denken over hoe Hilton The Hague een steentje kan bijdragen. Het idee om voedsel in te zamelen voor de Voedselbank kwam van medewerkster Sabine van Aalst. Zij motiveerde mij en iedereen in dit hotel om voedsel te doneren.” Bron: Hilton The Hague

Actie – Het personeel van Hilton The Hague heeft vandaag de Voedselbank verblijd met een grote voedseldonatie. Het hotel verzamelde op initiatief van Hilton-medewerkster Sabine van Aalst diverse voedselproducten en overhandigde deze vanmiddag aan Floris van Gulick van de Voedselbank. “Ruim 1,3 miljoen mensen in Nederland leven rond de armoedegrens. Met het voedsel dat gedoneerd wordt, bereiken de voedselbanken momenteel zo’n 4% van mensen die in armoede leven maar het is ons doel om hier 20% van te maken”, aldus Floris van Gulick van de Voedselbank. Sjoerd Sybesma, General Manager van Hilton The Hague: “Wij vinden het heel belangrijk om regelmatig iets terug te doen voor de samenleving waar wij middenin staan. Een groep medewerkers heeft zich verenigd in het Hilton Blue Energy-team. Dit team stimuleert elkaar en de andere medewerkers om met ideeën te komen en na te denken over hoe Hilton The Hague een steentje kan bijdragen. Het idee om voedsel in te zamelen voor de Voedselbank kwam van medewerkster Sabine van Aalst. Zij motiveerde mij en iedereen in dit hotel om voedsel te doneren.” Bron: Hilton The Hague

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Medewerkers horeca hebben financiële last van inflatie

Onderzoek - Bijna de helft (46 procent) van de Nederlandse eerstelijnsmedewerkers in dienstverlenende sectoren zoals de horeca, werkte dit jaar meer uren om hun levensonderhoud te bekostigen. Maar ondanks die extra uren was het toch ook nog noodzakelijk voor medewerkers om extra financiële maatregelen te nemen.

Lees bericht


Voedselproducenten gaan donaties aan Voedselbank verhogen

Voedselbanken – Voedselbank verwacht stijging van minimaal 40% nieuwe klanten. Om die groei aan te kunnen hebben de voedselproducenten Unox, Iglo, Hak en Bolletje het initiatief genomen om meer producten te doneren. Als ‘Wintercollectief’ schieten zij de Voedselbank te hulp om gezinnen te helpen die dat nodig hebben.

Lees bericht





Spark The Hague trakteert automobilisten op gratis limonade

Horeca - Bartenders van CocktailbarSPARk in Hilton the Hague hebben woensdag automobilisten in Den Haag in de avondspits getrakteerd op huisgemaakte limonade. Met de tropische temperaturen buiten werden de koele drankjes door de automobilisten enthousiast ontvangen. “Omdat het gisteren zo warm was, besloten we spontaan om de automobilisten in de avondspits op wat verkoeling te trakteren. De bartenders van onze...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid