HMSHost grijpt drie podiumplekken bij vakwedstrijd
Wedstrijd – Bij de wedstrijd om het Lekkerste Lunchgerecht op de Horecava vandaag heeft HMSHost alle drie de podiumplaatsen veroverd. De eerste prijs is gewonnen door Talal Hassan, de tweede prijs was voor Karim Hamouchi en Monic Soomers pakte de derde plaats. De jury prees het winnende lunchgerecht ‘Less is More’ van Talal Hassan, werkzaam bij Comptoir Libanais in Hoog Catharijne in Utrecht, vanwege de originaliteit, het hoge smaakgehalte met voldoende frisheid in combinatie met een heerlijk flatbread. De opdracht voor de wedstrijd was om op het podium in de beurshal, binnen zes minuten, vijf identieke presentaties. Een jury beoordeelde de creaties op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionals die werken bij bedrijven op high traffic locaties. Lekker Anders Daarnaast wisten Said El Belhamadi, Coen van Oeveren en Chin Dong Yi van HMSHost ook nog de sponsorprijs te winnen bij de vakwedstrijd ‘Lekker Anders’. De deelnemers van de Lekker Anders wedstrijd hebben een verstandelijke beperking en combineren werken en leren in de horeca. Bron: @FoodClicks Wedstrijd – Bij de wedstrijd om het Lekkerste Lunchgerecht op de Horecava vandaag heeft HMSHost alle drie de podiumplaatsen veroverd. De eerste prijs is gewonnen door Talal Hassan, de tweede prijs was voor Karim Hamouchi en Monic Soomers pakte de derde plaats. De jury prees het winnende lunchgerecht ‘Less is More’ van Talal Hassan, werkzaam bij Comptoir Libanais in Hoog Catharijne in Utrecht, vanwege de originaliteit, het hoge smaakgehalte met voldoende frisheid in combinatie met een heerlijk flatbread. De opdracht voor de wedstrijd was om op het podium in de beurshal, binnen zes minuten, vijf identieke presentaties. Een jury beoordeelde de creaties op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionals die werken bij bedrijven op high traffic locaties. Lekker Anders Daarnaast wisten Said El Belhamadi, Coen van Oeveren en Chin Dong Yi van HMSHost ook nog de sponsorprijs te winnen bij de vakwedstrijd ‘Lekker Anders’. De deelnemers van de Lekker Anders wedstrijd hebben een verstandelijke beperking en combineren werken en leren in de horeca. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Rotterdam The Hague Airport opent Starbucks Kiosk
Luchthaven – Afgelopen week heeft Avolta (voorheen HMSHost) een nieuwe Starbucks geopend op luchthaven Rotterdam The Hague Airport. De locatie is gevestigd aan airside en was voorheen een zogenaamde pop-uplocatie.
Lees berichtFEBO opent vestiging op Schiphol Plaza
Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.
Lees berichtAvolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten
Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.
Lees berichtVrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne
Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.
Lees berichtLuuk Scholte nieuwe algemeen directeur Greendish
Benoeming - Voormalig directeur Horecava Luuk Scholte is per februari 2024 gestart als algemeen directeur van Greendish. Hij volgt in deze functie Michael Salmagne op.
Lees berichtSlagersbeurs Slavakto onderdeel Vakbeurs Foodspecialiteiten
Vakbeurzen – De Nederlandse slagers krijgen weer een jaarlijkse vakbeurs. Stichting Slavakto heeft daartoe een overeenkomst gesloten met de Stichting Foodspecialiteiten Nederland, de organisator van de jaarlijkse Vakbeurs Foodspecialiteiten. Beide stichtingen bundelen hun krachten om een completere versbeurs te organiseren voor versspecialisten.
Lees bericht