HMSHost opent Grand Café Het Uitzicht op Rotterdam Airport


Luchthaven – HMSHost Nederland heeft op Rotterdam The Hague Airport het nieuwe restaurant ‘Grand Café Het Uitzicht’ geopend. Reizigers kunnen voortaan voorafgaand aan de security binnen en buiten het restaurant terecht op dit terras met uitzicht op de luchthaven.

Grand Café Het Uitzicht is de nieuwe naam, voor de locatie die voorheen ‘De Horizon’ heette. Het restaurant nu heeft 150 zitplaatsen en een groot panorama terras, waar gasten terecht kunnen voor een drankje of een maaltijd. Het café focust zich op goed, vers en lekker eten, met verschillende gerechten zoals saté, hamburgers, belegde broodjes en appeltaart. Ronald Loendersloot, Managing Director HMSHost Nederland: “We zijn blij dat we kunnen uitbreiden op de luchthaven en dat we hiermee onze samenwerking met Rotterdam The Hague Airport versterken. Naast onze vier andere locaties achter de douane, speelt Grand Café Het Uitzicht een belangrijke rol in ons aanbod op het vliegveld. Het restaurant is precies wat bezoekers zoeken: een warm, huiselijk grand café met een ruim aanbod aan overheerlijke gerechten.” Désirée Breedveld, Commercieel Directeur Rotterdam The Hague Airport: “We zijn trots om onze samenwerking met HMSHost uit te breiden met de opening van Grand Café Het Uitzicht in onze passagehal. We kijken er naar uit om onze bezoekers te verwelkomen en hen te laten genieten van het ruime aanbod en het prachtige uitzicht over het platform dat Het Uitzicht te bieden heeft.”

Bron: HMSHost/@FoodClicks

Foto's: S. Dickmann
De locatie heeft een groot terras met uitzicht op de luchthaven

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht



HMSHost opent Bubbles Seafood & Winebar op Schiphol

Formulenieuws – HMSHost Nederland, onderdeel van Dufry Group, wereldmarktleider in de hospitality branche voor reizigers onderweg, opent een nieuwe locatie van ‘Bubbles - Seafood & Winebar’ op Amsterdam Airport Schiphol. De locatie was al op Schiphol gevestigd, maar is verplaatst naar Lounge 2.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid