HOMiES en Gastvrij Rotterdam gaan Start-Ups ondersteunen


Mehmet Eser van HOMIES (l) en Robert Melaard van Gastvrij Rotterdam bezegelen hun samenwerking in de ondersteuning van start-ups

Vakbeurzen - Foodservice HOMiES, hét netwerk voor professionals in Foodservice, en horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam slaan opnieuw de handen ineen om start-ups en scale-ups in de horeca een podium te bieden. "Het vernieuwde Start-Up Paviljoen op de horecabeurs krijgt een frisse impuls met interactieve programma’s, waardevolle netwerkmomenten en gerichte ondersteuning", aldus beide partijen in een gezamenlijke verklaring.

De samenwerking onderstreept de missie van HOMiES en Gastvrij Rotterdam om innovatie, verbinding en groei in de horeca te stimuleren. Beide partijenwillen  start-ups en scale-ups helpen met hun ideeën en producten.

In 2018 en 2019 werkten Mehmet Eser, oprichter van HOMiES, en Robert Melaard, Managing Director van Gastvrij Rotterdam, al samen aan de lancering van het originele Start-Up Paviljoen. Nu bouwen zij verder op dat succes. Mehmet Eser: “Foodservice draait niet om cijfers, maar om mensen. Door opnieuw samen te werken met Gastvrij Rotterdam kunnen we jonge ondernemers een uniek platform bieden waar zij de juiste connecties kunnen maken, inspiratie kunnen opdoen en hun visie tot leven kunnen brengen. Dit jaar zetten we een stap verder door niet alleen een podium te bieden, maar ook tools en netwerkmogelijkheden om écht impact te maken.”

Robert Melaard sluit zich daarbij aan: “Het Start-Up Paviljoen heeft zich bewezen als een plek waar innovatie en inspiratie samenkomen. Met de expertise en het netwerk van HOMiES voegen we daar nu een extra dimensie aan toe. Ons doel is om start-ups niet alleen zichtbaar te maken, maar ook te helpen groeien en impact te maken..”

Nieuw Start-Up Paviljoen

Het vernieuwde Start-Up Paviljoen gaat verder dan alleen een presentatieplek. Door Foodservice HOMiES worden aanvullende programma’s ontwikkeld, waaronder interactieve sessies waar start-ups hun ideeën en producten kunnen pitchen aan toonaangevende experts die werken bij de grootste nationale formules. Daarnaast worden netwerkbijeenkomsten en workshops georganiseerd.

Bron: HOMIES/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



HOMiES en TIPPR gaan strategische samenwerking aan

Samenwerking – HOMiES en TIPPR gaan een strategische samenwerking aan. Beide bedrijven laten weten dat de samenwerking de trendforecasting en data-analyse-expertise van TIPPR met de interactieve kennisdeling en netwerkmogelijkheden van HOMiES moet gaan combineren.

Lees bericht

Eerste HOMiES Inspiratiedag zet klassieke horeca centraal

Event – Afgelopen donderdag vond de allereerste vernieuwde Foodservice HOMiES Inspiratiedag plaats in het Inspirium in Breda. De middag stond in het teken van de officiële terugkeer van Foodservice HOMiES en het thema: De Toekomst van de Klassieke Horeca. Niet met passieve luisteraars, maar met actieve deelnemers die samen het gesprek aangingen over waar we als sector naartoe willen.

Lees bericht

Restaurant ’t Havenmantsje wint HANOS gouden koksmuts

Wedstrijd - Ruben van Zanten en Pascal Poldervaart van Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen zijn de winnaars van de HANOS Gouden Koksmuts 2025. Tijdens de finale van het NK Koken op de Horecava streden de deelnemers om de winst. De finalisten waren: Restaurant de Tramhalte, Marco Culinair, Restaurant ’t Havenmantsje, Landgoed het Roode Koper en Restaurant Basliek*.

Lees bericht


Mehmet Eser maakt comeback bekend van HOMIES

Netwerk - Na een korte afwezigheid keert Foodservice HOMiES terug met een hernieuwde missie en visie. Het foodservicenetwerk werd eerder opgericht door Mehmet Eser die nu weer leiding gaat geven aan het netwerk voor foodprofessionals. Eser maakte de comeback bekend op 11 november 2024 om 11:11 uur.

Lees bericht

Gastvrij Rotterdam 2024 breekt opnieuw record

Vakbeurzen – Het was al de grootste Gastvrij Rotterdam-beurs tot nu toe met vijf beurshallen en 500 exposanten. Maar nu blijkt volgens de organisatie dat de 11e editie van Gastvrij Rotterdam ook de meeste bezoekers heeft getrokken, namelijk bijna 20.000 vakbezoekers.

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid