Horecagroepen Loetje en Debuut verder als Restaurant Company Europe


Bundeling - Restaurantgroepen Loetje en Debuut gaan verder onder de naam Restaurant Company Europe. Door de samenvoeging wordt de groep één van de grootste horecabedrijven van Nederland met meer dan 50 veelzijdige restaurant- en cafélocaties.

Restaurant Company Europe (RCE) is het overkoepelende moederbedrijf van de horecaconcepten zoals Loetje, Stan&Co, Beers & Barrels en Popocatepetl The Mexican. Deze concepten zijn door heel Nederland gevestigd. Het streven van RCE is om deze concepten de komende jaren verder te verbeteren en uit te bouwen. Ook liggen er op termijn plannen voor Europese uitbouw.

De horecaconcepten van RCE bieden veelal een all-day aanbod, van ontbijt tot diner, maar ook een aantal cafélocaties zoals De Waag, De Vooruitgang en Café Vrijdag waar de gast kan borrelen of tot laat kan uitgaan.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

“Met of zonder? Wordt straks de vraag aan de bar”

Horeca – Als het aan managing director Hans Böhm van Heineken ligt wordt het straks heel gewoon om bij het bestellen van een biertje de vraag te krijgen ‘met of zonder?’. De vraag naar alcoholhoudend of alcoholvrij moet volgens de topman net zo normaal worden als het bestellen van een frietje met of zonder.

Lees bericht


Loetje zet plantaardige variant van Biefstuk Bali op de kaart

Formulenieuws - Loetje’s Biefstuk Bali 0.0. is de naam van de plantaardige biefstuk, die restaurantketen Loetje vanaf woensdag op de kaart heeft staan. De plantaardige variant wordt vooralsnog alleen geserveerd in een vijftal restaurants: Amsterdam Zuidas, Ouderkerk aan de Amstel, Nijmegen, Rotterdam centrum en Eindhoven. Maar voor het einde van het jaar zal de plantaardige biefstuk in alle Loetje-restaurants beschikbaar...

Lees bericht


Rotterdam heeft eerste Beers&Barrels volgens nieuw concept

Horecaformule – Na een grondige verbouwing is de nieuwste Beers&Barrels vandaag geopend in Central Plaza aan de Weena in Rotterdam. Het is de eerste locatie volgens het nieuwe concept van Beers&Barrels, waar naast diverse bieren en een kwalitatief aanbod aan (dry-age) vleesgerechten, ook cocktails en vega(n) gerechten op de kaart staan.

Lees bericht


STAN opent nieuw restaurant in Maastricht

Restaurantketen - Limburg is met STAN Maastricht een hotspot rijker. Het restaurant dat valt onder horecagroep Restaurant Company Europe (RCE) opende recent de deuren in The Student Hotel, midden in de opkomende stadwijk Het Sphinxkwartier van de Maasstad.

Lees bericht

Biefstukkenketen Loetje opent 27e restaurant in Houten

Formulenieuws - Door de lockdown werd de opening met ruim een maand uitgesteld, maar vrijdag was het zo ver en opende Restaurant Company Europe (RCE), waartoe restaurantketen Loetje behoort, de nieuwste locatie in Houten. Het restaurant is de 27e locatie van de biefstukkenketen, dat ondanks horecabeperkingen in de afgelopen periode, toch bleef doorgroeien.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid