‘Hospitality concept NUTTIG! geopend op Zeeburgereiland


Gemak - De eerste vestiging van het hospitality concept NUTTIG!, dat werk, wonen en plezier ondersteunt, is geopend in het Amsterdamse wooncomplex de BrouwerIJ op Zeeburgereiland. Gasten kunnen hier op ieder moment van de dag terecht voor koffie en eten (ook to go) en vinden hier ook een prettige werkplek en gemaksdiensten. Cateraar Appèl en Arrange Integrated zijn samen verantwoordelijk voor het succes van NUTTIG! op Zeeburgereiland. Voor Appel is het daarmee het eerste commerciële horecaconcept. Cateraars kiezen - al dan niet gedwongen door de marktsituatie - steeds vaker voor een constructie waarbij zij zelf het commerciële risico nemen. Nuttige services Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated, geeft aan: “In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om de verbouwing te realiseren. Nu staat er een prachtige locatie waar je heerlijk kunt lunchen en prettig kunt werken. Naast food en work kun je bij NUTTIG! ook terecht voor services en events. Via de app regel je eenvoudig verschillende gemaksdiensten, zoals een stomerijservice of de huur van statafels en gereedschap. En ook verjaardagen buiten de deur zijn te regelen.” Meerwaarde Zeeburgereiland is een nieuwe stadswijk in aanbouw op een centraal gelegen locatie in Amsterdam te midden van ’t IJ. De wijk kenmerkt zich door het urban karakter en de vrijheid om zowel te werken als te ontspannen. NUTTIG! Moet hier een aanvulling op worden. Een bewoner van de BrouwerIJ: “Als bewoner vind ik het fijn dat er nu een plek is waar ik zowel met mijn vrienden als zakelijke relaties naar toe kan. En dan ook nog op loopafstand van mijn huis. Daarnaast kan ik allerlei diensten via de app regelen, waardoor ik niet zelf naar een stomerij.” Samenwerking Hospitality concept NUTTIG! is een samenwerking van verschillende partijen, waaronder Enbiun (conceptontwikkelaar), CBRE Global Investors (vastgoedontwikkelaar), MVGM Wonen (vastgoedregisseur), Verel Expo (interieurontwerper), JBV Management (bouwmanagement), The Office Service (aanbieder gemaks- en vitaliteitsdiensten) en Skopei (app-ontwikkelaar). Bron: @FoodClicks

Gemak - De eerste vestiging van het hospitality concept NUTTIG!, dat werk, wonen en plezier ondersteunt, is geopend in het Amsterdamse wooncomplex de BrouwerIJ op Zeeburgereiland. Gasten kunnen hier op ieder moment van de dag terecht voor koffie en eten (ook to go) en vinden hier ook een prettige werkplek en gemaksdiensten. Cateraar Appèl en Arrange Integrated zijn samen verantwoordelijk voor het succes van NUTTIG! op Zeeburgereiland. Voor Appel is het daarmee het eerste commerciële horecaconcept. Cateraars kiezen - al dan niet gedwongen door de marktsituatie - steeds vaker voor een constructie waarbij zij zelf het commerciële risico nemen. Nuttige services Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated, geeft aan: “In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om de verbouwing te realiseren. Nu staat er een prachtige locatie waar je heerlijk kunt lunchen en prettig kunt werken. Naast food en work kun je bij NUTTIG! ook terecht voor services en events. Via de app regel je eenvoudig verschillende gemaksdiensten, zoals een stomerijservice of de huur van statafels en gereedschap. En ook verjaardagen buiten de deur zijn te regelen.” Meerwaarde Zeeburgereiland is een nieuwe stadswijk in aanbouw op een centraal gelegen locatie in Amsterdam te midden van ’t IJ. De wijk kenmerkt zich door het urban karakter en de vrijheid om zowel te werken als te ontspannen. NUTTIG! Moet hier een aanvulling op worden. Een bewoner van de BrouwerIJ: “Als bewoner vind ik het fijn dat er nu een plek is waar ik zowel met mijn vrienden als zakelijke relaties naar toe kan. En dan ook nog op loopafstand van mijn huis. Daarnaast kan ik allerlei diensten via de app regelen, waardoor ik niet zelf naar een stomerij.” Samenwerking Hospitality concept NUTTIG! is een samenwerking van verschillende partijen, waaronder Enbiun (conceptontwikkelaar), CBRE Global Investors (vastgoedontwikkelaar), MVGM Wonen (vastgoedregisseur), Verel Expo (interieurontwerper), JBV Management (bouwmanagement), The Office Service (aanbieder gemaks- en vitaliteitsdiensten) en Skopei (app-ontwikkelaar). Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nederland eerste land met tankbier Peroni Nastro Azzurro

Bierbrouwer - Koninklijke Grolsch claimt een wereldprimeur: Nederland wordt het eerste land ter wereld dat Peroni Nastro Azzurro tankbier levert in de horeca vanaf april 2022. Wereldwijd wordt het Italiaanse premium biermerk geserveerd in meer dan 70 landen, maar in geen enkel land ter wereld wordt dit bier al vers getapt uit een biertank, aldus Grolsch.

Lees bericht


Jopen komt met pilsner en koolhydraatarm bier

Introductie – De meeste bierliefhebbers kennen Jopen vooral van speciaalbieren. Maar de Haarlemse brouwer maakt nu ook een switch naar pilsners, met twee nieuwe varianten. Daarnaast brengt de brouwerij twee speciaalbieren op de markt die laag in calorieën en koolhydraten zijn. Een primeur op de Nederlandse markt.

Lees bericht

Lowlander brouwt I.P.A. van geredde pompoen

Brouwerij - Botanisch brouwer Lowlander gaat pompoenen redden van verspilling en introduceert daarvoor de Lowlander Autumn I.P.A. (6% abv). Het herfstbier wordt gebrouwen van pompoenen, die door schoonheidsfoutjes niet meer verkocht kunnen worden.

Lees bericht



Appèl geraakt door overlijden eigenaar Geert van de Ven (72)

Persoonlijk – Cateraar Appèl heeft bekend gemaakt dat eigenaar Geert van de Ven is overleden. Het bedrijf is diep geraakt door het overlijdensbericht. Het familiebedrijf Appèl, opgericht in 1978 in ´s-Hertogenbosch, kwam in 1984 onder leiding van directeur en eigenaar Geert van de Ven. Onder zijn leiding is het bedrijf zich gaan specialiseren in bedrijfscatering en groeide het uit tot een...

Lees bericht

Saxion Hogeschool heeft eerste inhouse AH to go’s

Formulenieuws - Albert Heijn heeft vandaag, 2 september, twee AH to go-winkels geopend binnen de locaties van Saxion Hogeschool in Enschede en Deventer. De hogeschoollocaties zijn de eerste met inhouse AH to go winkels. De winkels worden aangestuurd door cateraar Appèl van Saxion. Hans van Veen, algemeen directeur van Appèl: “Met de opening van de Albert Heijn to go...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid