ID&T verruilt na 20 jaar Heineken voor AB Inbev


Beeld van festival Defqon 2023

Festival - Bezoekers van de festivals Mysteryland, Defqon.1, en Awakenings drinken voortaan geen producten meer van Heineken, maar van AB InBev. Na 20 jaar heeft festivalorganisator ID&T Groep de samenwerking met Heineken beëindigd en stapt de organisator over op de biermerken Bud en Corona.

ID&T meldt de nieuwe overeenkomst op de eigen Linkedin-pagina, waar het aangeeft dat de focus bij de samenwerking ligt op het versterken van de beleving voor miljoenen fans, zowel live als digitaal. ID&T en AB InBev kijken er naar uit om de festivalbezoekers met creatieve marketingactivaties en onvergetelijke experiences te verrassen en te inspireren.

In een reactie in verschillende media laat ID&T weten dat de keuze moeilijk was, maar dat de ambitie van ID&T nu beter bij AB Inbev past. Ook omdat de festivalorganisator meer wil doen met de miljoenen fans die het bedrijf inmiddels heeft op social media. Wel geeft commercieel topman Martijn van Daalen van ID&T aan dat de samenwerking met Heineken ID&T veel heeft gebracht.

De samenwerking geldt in ieder geval voor een periode van drie jaar, zo melden verschillende media. Op locaties waar Heineken een contract mee heeft, zoals de Johan Cruijff Arena, blijft Heineken de partij waarmee ID&T zaken doet. Onduidelijk is hoeveel geld er met de deal gemoeid is.

Bron: ID&T/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Heineken hoofdsponsor van Amsterdam jubileumjaar

Sponsoring – De Amsterdamse bierbrouwer Heineken wordt officieel hoofdsponsor van het Amsterdam 750 jubileumjaar. Om de samenwerking te vieren, hieven burgemeester van Amsterdam Femke Halsema en Heineken CEO Dolf van den Brink in de oude bestuurskamer van de bierbrouwer aan het Tweede Weteringplantsoen in Amsterdam het glas.

Lees bericht


BOB wordt VIB bij De Vrienden van Amstel LIVE

Event – De 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE is van start gegaan. Tot en met 26 januari bezoeken 200.000 vrienden de grootste Amstel kroeg van Nederland. Zoals in iedere kroeg is het de vraag: wie is de BOB vandaag? Om de BOB extra positief in de schijnwerpers te zetten introduceert De Vrienden van Amstel LIVE de VIB; oftewel de ‘very...

Lees bericht

Heineken en Social Capital verlengen samenwerking

Samenwerking – Heineken en Social Capital hebben hun bestaande samenwerking onlangs verlengd. Samen gaan zij er voor zorgen dat mensen met een arbeidsbeperking die graag willen werken een betaalde baan krijgen. Die ambitie was recent reden voor een klein feestje, omdat de doelstelling voor dit jaar al is gehaald.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid