InnovationLAB op Horecava wordt TrendLAB


Beurzen – De Horecava, die van 13 tot en met 16 januari volgend jaar wordt gehouden in de Amsterdamse Rai, gaat het InnovatieLAB van de beurs ombouwen naar een nieuw TrendLab. Volgens de beursorganisatie wordt met de nieuwe invulling van het TrendLab beter recht gedaan aan de veranderingen in de wereld van eten, drinken en slapen. Het nieuwe TrendLAB bestaat straks uit een theater, Start-upLAB, een Mediacafé, zes werelden  Op dit platform geven deelnemende organisaties binnen de foodservice industrie door middel van co-creaties een weergave van actuele thema’s en worden bezoekers meegenomen in de nieuwste trends, ontwikkelingen en de toepassing daarvan in de wereld van foodservice. Carlijn Groen, Exhibition Manager, over het TrendLAB: “Met het nieuwe TrendLAB willen we onze bezoekers inspireren hoe zij de trends in hun eigen organisatie kunnen toepassen en daarmee inspelen op de gast van morgen. Ik hoop de bezoeker hier te overdonderen met nóg meer inspiratie over heel verschillende onderwerpen. Foodculture - zes werelden Het TrendLAB heeft zes actuele food culture thema’s. Bezoekers kunnen hier onder ander producten zien en proeven Maar er wordt ook informatie gegeven over Internet of Things, met aandacht voor connectivity en automatisering en er is inzage te krijgen over voedingswaarden, nieuwe – circulaire – businessmodellen en ruime aandacht voor gemaksproducten. KennisLAB & Personeelsplein Nieuw in het TrendLAB zijn het KennisLAB en het Personeelsplein, mede georganiseerd door founding partner HTC Advies. In het KennisLAB faciliteren experts kennissessies over actuele thema’s zoals een zero waste diner en het diner van de toekomst en laten zij zien hoe ze inspelen op de trends van nu. Het personeelsplein is ontwikkeld om de ondernemer én de medewerker te inspireren, informeren en activeren rondom personeel(stekort). Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Brownies&DownieS wint Foodservice Award 2020

Verkiezing - De winnaars van de ‘Foodservice Award 2020’ zijn bekend gemaakt op de Horecava. Tot meest favoriete foodservicebedrijf werd door de consument Brownies&downieS gekozen, met een eindcijfer 8,14. Het bedrijf is daarmee overall winnaar geworden van de verkiezing. Naast de koffieketen namen 12 andere foodservice bedrijven een award in ontvangst tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Al deze bedrijven waren de...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid