Inschrijving Nederlandse Horeca Prijzen gestart


Verkiezing – De inschrijving voor de Nederlandse Horeca Prijzen is gestart. Bij deze verkiezing kunnen ondernemers in elke gemeente prijzen winnen. De verkiezing is laagdrempelig, maar draagt wel bij aan de eigen promotie.

Gestemd kan er worden op verschillende categorieën, te weten:

•             Restaurant van het Jaar

•             Cafe van het Jaar

•             Cafetaria van het Jaar

•             Koffiezaak van het Jaar

•             Lunchroom/broodjeszaak van het Jaar

Vakblad @FoodClicks is opnieuw partner van de Nederlandse Horeca Prijzen. Ook omdat het winnen van een titel binnen de eigen gemeente, in de provincie of landelijk positieve aandacht oplevert bij gasten. Bovendien kan de verkiezing een positieve uitwerking hebben op het aantrekken van nieuwe medewerkers. Voor de winnaars van de verkiezing liggen er in ieder geval twee tickets te wachten voor een trip nar Ibiza. Aanmelden kan hier.

Bron: Vote Company/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vakjury Awards uitgereikt in bomvol Theater Figi

Verkiezing - De Award Uitreiking van de Nederlandse Horeca Prijzen vond deze week plaats in het sfeervolle Theater Figi in Zeist. Doelstelling van de Nederlandse Horeca Prijzen is om een podium te bieden aan uitblinkers in de horecabranche om daarmee ook anderen te inspireren.

Lees bericht


Deadline Horeca Vakjury Awards nadert, meld nu aan!

Verkiezing – Wie worden de winnaars van de Nederlandse Horeca Prijzen? @FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van deze Horeca Awards en vraagt deelnemers, die straks de Jury Award op het Award Festival in Ouwehands Dierenpark willen winnen, op zich nu aan te melden.

Lees bericht

Aanmelden voor Horeca Vakjury Prijzen gestart

Verkiezing – De stemfase voor de Nederlandse Horeca Prijzen is al van start gegaan, maar vanaf nu kunnen horecabedrijven zich ook aanmelden voor de landelijke Vakjury Awards. @FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van de Nederlandse Horeca Prijzen, omdat het initiatief horecabedrijven lokaal en regionaal een goed podium biedt extra promotie te maken.

Lees bericht

Tweede editie Nederlandse Horeca Prijzen van start

Verkiezing – Voor de tweede editie van de Nederlandse Horeca Prijzen worden horecaondernemers gezocht met veerkracht. De coronaperiode vraagt om veel ondernemerschap, creativiteit en lef bij horecaondernemers en deze eigenschappen worden meegenomen in de jurering van 2020. Ondernemers kunnen zich gratis inschrijven voor de verkiezing.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid