Tweede editie Nederlandse Horeca Prijzen van start


Verkiezing – Voor de tweede editie van de Nederlandse Horeca Prijzen worden horecaondernemers gezocht met veerkracht. De coronaperiode vraagt om veel ondernemerschap, creativiteit en lef bij horecaondernemers en deze eigenschappen worden meegenomen in de jurering van 2020. Ondernemers kunnen zich gratis inschrijven voor de verkiezing.

Veerkracht is een belangrijke verzamelnaam van alle eigenschappen die ondernemers in deze bijzondere periode moeten aanspreken om te overleven. En afhankelijk van het segment waarin een bedrijf zijn activiteiten heeft, worden er andere oplossingen gevraagd. Naast de vakiuryprijzen in de verschillende categorieën zijn er ook titels van de publieksjury per gemeente en de provincie te verdienen. Want horecaondernemers verdienen meer dan ooit een podium. Aanmelden kan nog en deelname aan de verkiezing is gratis.

Vakjury

Na de stemronde in de 350 gemeenten en 12 provincies beoordeelt een deskundige vakjury alle horecaondernemers die een video insturen met een motivatie over hun veerkracht en creativiteit. Vakblad @FoodClicks maakt onderdeel uit van de jury, net als de horecavakbladen Gastronomie en HorecaVizier. Naast deze mediapartners maken ook Mehmet Eser van Homies en Horecava en Sam Laseroms van Koffietje deel uit van de jury. De vakjury roept per categorie een landelijke winnaar uit. De organisatie van de verkiezing is in handen van Vote Company. Zij organiseerden eerder de Verkiezing van het Leukste Restaurant. In 2019 is dat verruimd tot de Nederlandse Horeca Prijzen.

Het publiek kan vanaf 1 oktober aanstaande stemmen op de aangemelde horecagelegenheden in verschillende categorieën.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vakjury Awards uitgereikt in bomvol Theater Figi

Verkiezing - De Award Uitreiking van de Nederlandse Horeca Prijzen vond deze week plaats in het sfeervolle Theater Figi in Zeist. Doelstelling van de Nederlandse Horeca Prijzen is om een podium te bieden aan uitblinkers in de horecabranche om daarmee ook anderen te inspireren.

Lees bericht


Deadline Horeca Vakjury Awards nadert, meld nu aan!

Verkiezing – Wie worden de winnaars van de Nederlandse Horeca Prijzen? @FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van deze Horeca Awards en vraagt deelnemers, die straks de Jury Award op het Award Festival in Ouwehands Dierenpark willen winnen, op zich nu aan te melden.

Lees bericht

Aanmelden voor Horeca Vakjury Prijzen gestart

Verkiezing – De stemfase voor de Nederlandse Horeca Prijzen is al van start gegaan, maar vanaf nu kunnen horecabedrijven zich ook aanmelden voor de landelijke Vakjury Awards. @FoodClicks is net als voorgaande jaren partner van de Nederlandse Horeca Prijzen, omdat het initiatief horecabedrijven lokaal en regionaal een goed podium biedt extra promotie te maken.

Lees bericht





© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid