Internorga zet samenwerking met ProVeg voort


Veel aandacht voor vegetarische gerechten op conveniencebeurs Internorga / Foto bij: Internorga

Vakbeurzen – De conveniencebeurs Internorga, die van 10 tot 14 maart in Hamburg wordt gehouden, zet de samenwerking met ProVeg Internationaal opnieuw door. De twee partijen werken op het gebied van plantaardige voeding al vijf jaar samen.

Bezoekers aan de beurs kunnen in gesprek met experts en de laatste ontwikkelingen zien en proeven op het gebied van plantaardige voeding. Ook bij onze oosterburen is de markt voor plantaardig hard aan het groeien. Of het nu als veganist, vegetariër of flexitariër is, steeds meer mensen in Duitsland wenden zich tot de plantaardige keuken. De motivaties om de eetgewoonten aan te passen variëren van gezondheidsfactoren en milieuaspecten tot het simpele feit dat het goed smaakt – en niet alleen thuis. Dat heeft volgens de Internorga-organisatie een domino-effect op de horeca en het hotelwezen. “We zijn verheugd dat onze partner ProVeg  dit jaar weer verbonden is aan de beurs. Door hun vakkennis en nuttige tips kunnen zij veel restauranthouders helpen met het juiste aanbod,” aldus Claudia Johannsen, Division Manager bij Hamburg Messe und Congress.

Bron: Internorga/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht



Private Labelbeurs PLMA vult negen RAI-hallen met food

Vakbeurzen - Ruim 2.950 exposanten uit 70 landen gaan op 28 en 29 mei de beurshallen vullen van de RAI in Amsterdam. Negen hallen van het Amsterdam Convention Centre worden in beslag genomen door de foodbedrijven. De PLMA is daarmee de grootste foodvakbeurs in Nederland.

Lees bericht

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht



CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid