Jan Linders bereikt mijlpaal van 100.000 geredde maaltijden


Supermarkt – De klanten van supermarktketen Jan Linders hebben al méér dan 100.000 maaltijdboxen gekocht via de Too Good To Go-app. Daarmee zijn dus evenveel maaltijden gered en hebben veel producten een tweede kans gekregen.

Jan Linders biedt in de 62 supermarktlocaties sinds februari 2020 klanten de mogelijkheid om een 'Magic Box' te kopen. Deze maaltijdboxen zijn gevuld met producten die de houdbaarheidsdatum naderen en die voor een klein bedrag aangeschaft kunnen worden via de app. Zo maakt Jan Linders zich sterk tegen voedselverspilling en krijgen de (vers)producten een goede bestemming.

De Jan Linders Supermarkten stellen elke dag zelf de Magic Boxen samen. De boxen hebben een verkoopwaarde van minimaal €14,99. Gebruikers van de Too Good To Go-app kunnen deze voor slechts €4,99 aanschaffen en ophalen in de geselecteerde supermarkt.

Er zijn meerdere supermarkten en foodservicebedrijven die op deze manier samenwerken Too Good To Go.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Zwanenberg 100e stakeholder Samen Tegen Voedselverspilling

Voedselverspilling – Zwanenberg Food Group is het 100e bedrijf dat zich als stakeholder aansluit bij Samen Tegen Voedselverspilling. Door voeding te verhitten en in een circulaire verpakking te verpakken, en door onder andere reststromen te verwerken tot soepen en sauzen, draagt Zwanenberg fors bij aan het tegengaan van verspilling.

Lees bericht


1.100ste AH opent in het centrum van Delft

Formulenieuws - Albert Heijn opende dinsdag de 1100ste winkel. Het gaat om de vesting aan de Bastiaanpoort 7 in het centrum van Delft. De supermarkt heeft het allernieuwste concept met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovatie. De locatie werd geopend door Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid