John Uffing hoofd winkelbedrijf Boon Food Group


John Uffing gaat leiding geven aan de acquisitie-, bouw- en vastgoedactiviteiten van Boon en zal de volledige winkeloperatie gaan aansturen / Foto bij: Focusplaza

Benoeming - John Uffing wordt per 11 maart verantwoordelijk voor het winkelbedrijf van Boon Food Group. Hij gaat leiding geven aan de acquisitie-, bouw- en vastgoedactiviteiten en zal de volledige winkeloperatie gaan aansturen. Uffing is op dit moment nog werkzaam als algemeen directeur bij Focusplaza.  Daarvoor heeft hij 23 jaar bij Coop Supermarkten/Plus Retail gewerkt.

Directielid Willem Boon van Boon Food Group is blij dat Uffing de uitdaging heeft aangenomen: “We hebben de afgelopen jaren veel energie gestoken in de bouw van onze winkelaanpak. Inmiddels staat er een zeer succesvolle formule, zijn alle achterliggende systemen vervangen en zijn we klaar voor de toekomst. Met de komst van John, zijn enorme ervaring in de branche en kennis van de retail zetten wij een volgende stap in het verder uitbouwen van de retailtak van ons familiebedrijf”.

Uffing over zijn overstap naar Boon Food Group:  “Ik heb met veel plezier gewerkt binnen Focusplaza, maar de retail bleef toch trekken. Boon is een bekende speler in de markt en de ontwikkeling die zij al langer laten zien past heel goed bij mijn persoonlijke ambities.”

Bron: Boon/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste Boon’s Dagmarkt in Limburg opent de deuren

Formulenieuws - Op woensdag 29 november opent de Boon’s Dagmarkt in Nieuwstadt. Het is de eerste Boon's Dagmarkt in Limburg. Deze voormalige Plusvestiging van de familie de Wit is de afgelopen weken vergroot en geheel volgens de laatste formule uitgangspunten ingericht.

Lees bericht


Getir start met verkoop van G’woon private label

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Lees bericht


‘AI en robotisering moeten hospitality ondersteunen’

Bijeenkomst – Donderdag vond de bijeenkomst ‘Phygital’ van Trema Foodnetwerk. Het thema behandelde de vraagstukken van de steeds verdere (noodzakelijke) integratie van digitalisering en robotisering in de foodservicebranche. Efficiency en gebrek aan personeel zijn belangrijk uitgangspunten bij de invulling. Conclusie van de dag: AI en robotisering moeten hospitality ondersteunen, maar kunnen de menselijke waarde van gastvrijheid nooit vervangen.

Lees bericht


Otto Uijttewaal neemt Focusplaza over

Overname - Focusplaza gaat door op de ingeslagen weg. Het bedrijf is per 15 augustus overgenomen door Otto Uijttewaal. Hiermee blijft het gedachtegoed van de onlangs overleden grondlegger Gerrit Grievink gewaarborgd. Eerder dit jaar nam Focusplaza de foodserviceactiviteiten van Marketing4Results over.

Lees bericht

Verkoop Fairtrade producten stijgt met 6%

Fairtrade - In 2022 steeg de verkoop van producten met het Fairtrade keurmerk op de Nederlandse markt met 6% ten opzichte van vorig jaar. In foodproducten was de stijging 8%. Als gevolg van deze volumestijging ontvingen boeren en arbeiders in Afrika, Latijns-Amerika en Azië een hogere Fairtrade premie. De premie lag in 2022 16% hoger dan het voorgaande jaar.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid