Jumbo België neemt twee supers van Alvo in Antwerpen en Lauwe over


Formulenieuws -  Jumbo neemt de Alvo supermarkten over in de Lange Leemstraat in Antwerpen en in Lauwe in West-Vlaanderen. Dat heeft de supermarktorganisatie in Veghel vandaag bekendgemaakt.

De huidig Alvo winkel in Antwerpen sluit op 15 juni de deuren en de Alvo winkel in Lauwe op 18 juli, waarna de ombouwwerkzaamheden zullen starten. Eind 2021 gaan de locaties onder de Jumbo vlag open. De overname heeft voor het personeel geen gevolgen.

Expansie

Eerder nam Jumbo de Alvo supermarkten in Deurne en Ranst over, alsook de voormalige Alvo locaties in Denderleeuw en Berlare die later dit jaar als Jumbo openen. “Na het openen van de eerste Jumbo winkels hebben we gemerkt dat Jumbo ook in België goed aanslaat en dat Belgen openstaan voor de formule”, aldus Peter Isaac, managing director van Jumbo België. Jumbo wil op termijn doorgroeien naar 100 locaties in België, met name in Vlaanderen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten

Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.

Lees bericht


Colruyt start met ombouw Match- en Smatch-winkels in België

Buitenland - De Colruyt Group start met de integratie en transformatie van het merendeel van de over te nemen Match en Smatch-winkels nadat De Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) daar een vervroegde toestemming voor gaf. Concreet houdt dit in dat vandaag voor 49 van de 57 winkels het startschot wordt gegeven voor hun ombouw.

Lees bericht

Jumbo sluit zich aan bij twee internationale inkooppartijen

Inkoop - Jumbo Supermarkten gaat samenwerken op het gebied van inkoop met andere Europese supermarktketens. Jumbo sluit zich hiervoor aan bij Everest en Epic Partners, twee Europese inkooporganisaties. De samenwerking gaat per direct van start en biedt vanaf 2024 voor Jumbo belangrijke schaalvoordelen.

Lees bericht

Eerste zuivel met twee sterren Beter Leven Keurmerk

Zuivel – Kees Schutte uit Agelo ontvangt als eerste veehouder het twee sterren Beter Leven keurmerk voor zuivel van de Dierenbescherming. Dit geeft aan dat bij de productie van zuivelproducten van zijn boerderij de integrale duurzaamheid is geborgd. Daarbij wordt gekeken naar dierenwelzijn, biodiversiteit en natuur. De volle melk is verkrijgbaar bij Jumbo onder de Direct van de Boerderij-zuivellijn. 

Lees bericht



Eerste Bakker Bart in ziekenhuis komt in nieuwe Rijnstate Elst

Formulenieuws – Broodformule Bakker Bart krijgt in het toekomstige nieuwe dagziekenhuis Rijnstate in Elst een eerste vestiging. De locatie gaat van de zomer open. De locatie wordt gerund door ondernemer en franchisenemer van Bakker Bart, John Macleane, die ook een tweetal Jumbo-supermarkten in Elst exploiteert.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid