Jumbo opent officieel nieuw e-fulfilment center in Bleiswijk


Met een druk op de knop door Supply Chain directeur Karel de Jong, grondlegger Jumbo Karel van Eerd, CCO Colette Cloosterman-van Eerd en CEO Frits van Eerd en het knippen van het lint door mevrouw Kitty van Eerd werd EFC Bleiswijk officieel geopend

Bezorging - Jumbo Supermarkten heeft gisteren in Bleiswijk haar derde e-fulfilment center (EFC), voor het bezorgen van online bestelde boodschappen, geopend.

De opening werd verricht door supply chain directeur Karel de Jong, grondlegger van Jumbo Karel van Eerd, CCO Colette Cloosterman-van Eerd en CEO Frits van Eerd. Kitty van Eerd, echtgenote Karel van Eerd, knipte het lint door bij de officiële ingebruikname van het pand. Het nieuwe EFC is een aanvulling op de bestaande EFC’s voor online bestelde boodschappen van Jumbo in Den Bosch en Raalte.

Het EFC-pand van Jumbo in Bleiswijk werd begin dit jaar al in gebruik genomen. Tijdens een zogenoemde ‘ramp-up’ periode werd het EFC gevuld met de producten voor online bestellingen en werd het bezorggebied stap voor stap vergroot. Inmiddels is het volledig operationeel. In de loop van 2021 zullen Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland vanuit dit EFC worden beleverd. Naast dat Jumbo door dit EFC haar online bezorgcapaciteit heeft uitgebreid, zorgt de combinatie met de EFC locaties in Den Bosch en Raalte ook voor een evenwichtige landelijke spreiding van het Jumbo online netwerk.

Harde groei

“De markt voor online boodschappen is de afgelopen tijd heel hard gegroeid, versneld door onder meer de corona situatie,” zegt supply chain directeur Karel de Jong. “Jumbo is in deze markt een speler van formaat en we willen blijven inspelen op de behoefte van onze klanten. Om dat te bereiken, breiden we onze online organisatie en het bezorgnetwerk steeds verder uit.”

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jumbo en Gorillas gaan intensiever samenwerken

Samenwerking - Jumbo Supermarkten en online bezorgdienst Gorillas gaan hun bestaande samenwerking verder intensiveren. Zo neemt Mississippi Ventures, het investeringsfonds van ‘Jumbo familie’ Van Eerd, een financieel belang in Gorillas. Daarnaast wordt Gorillas voor meerdere jaren een belangrijke co-sponsor van wielerploeg Team Jumbo-Visma.

Lees bericht


Jumbo en bezorgbedrijf Gorillas gaan samenwerken

Formulenieuws - Jumbo Supermarkten en flitsbezorger Gorillas hebben overeenstemming bereikt over een strategische samenwerking in Nederland en Vlaanderen. Het partnership richt zich op de snelgroeiende markt voor het instant bezorgen van online bestelde boodschappen in grotere steden.

Lees bericht

HEMA verkoopt bakkerijen aan BACU

Bakkerijen – HEMA heeft besloten om haar bakkerijen onder te brengen bij BACU, de in Uden gevestigde leverancier van brood, banket en broodspecialiteiten. BACU levert al brood en banket aan Jumbo Supermarkten en zal in de toekomst ook aan HEMA gaan leveren.

Lees berichtJumbo gaat samenwerken met Makro in zakelijke markt

Samenwerking - Jumbo Supermarkten en foodservicegroothandel Makro bundelen vanaf deze maand hun krachten om zakelijke klanten van Jumbo beter te kunnen bedienen. Dat laten beide bedrijven maandag weten. Met de samenwerkingsovereenkomst worden bijna duizend artikelen uit het assortiment van Makro aan het zakelijke online winkelkanaal van Jumbo toegevoegd.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid