Jumbo opent officieel nieuw e-fulfilment center in Bleiswijk


Met een druk op de knop door Supply Chain directeur Karel de Jong, grondlegger Jumbo Karel van Eerd, CCO Colette Cloosterman-van Eerd en CEO Frits van Eerd en het knippen van het lint door mevrouw Kitty van Eerd werd EFC Bleiswijk officieel geopend

Bezorging - Jumbo Supermarkten heeft gisteren in Bleiswijk haar derde e-fulfilment center (EFC), voor het bezorgen van online bestelde boodschappen, geopend.

De opening werd verricht door supply chain directeur Karel de Jong, grondlegger van Jumbo Karel van Eerd, CCO Colette Cloosterman-van Eerd en CEO Frits van Eerd. Kitty van Eerd, echtgenote Karel van Eerd, knipte het lint door bij de officiële ingebruikname van het pand. Het nieuwe EFC is een aanvulling op de bestaande EFC’s voor online bestelde boodschappen van Jumbo in Den Bosch en Raalte.

Het EFC-pand van Jumbo in Bleiswijk werd begin dit jaar al in gebruik genomen. Tijdens een zogenoemde ‘ramp-up’ periode werd het EFC gevuld met de producten voor online bestellingen en werd het bezorggebied stap voor stap vergroot. Inmiddels is het volledig operationeel. In de loop van 2021 zullen Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland vanuit dit EFC worden beleverd. Naast dat Jumbo door dit EFC haar online bezorgcapaciteit heeft uitgebreid, zorgt de combinatie met de EFC locaties in Den Bosch en Raalte ook voor een evenwichtige landelijke spreiding van het Jumbo online netwerk.

Harde groei

“De markt voor online boodschappen is de afgelopen tijd heel hard gegroeid, versneld door onder meer de corona situatie,” zegt supply chain directeur Karel de Jong. “Jumbo is in deze markt een speler van formaat en we willen blijven inspelen op de behoefte van onze klanten. Om dat te bereiken, breiden we onze online organisatie en het bezorgnetwerk steeds verder uit.”

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht



Jumbo sluit zich aan bij twee internationale inkooppartijen

Inkoop - Jumbo Supermarkten gaat samenwerken op het gebied van inkoop met andere Europese supermarktketens. Jumbo sluit zich hiervoor aan bij Everest en Epic Partners, twee Europese inkooporganisaties. De samenwerking gaat per direct van start en biedt vanaf 2024 voor Jumbo belangrijke schaalvoordelen.

Lees bericht

Eerste zuivel met twee sterren Beter Leven Keurmerk

Zuivel – Kees Schutte uit Agelo ontvangt als eerste veehouder het twee sterren Beter Leven keurmerk voor zuivel van de Dierenbescherming. Dit geeft aan dat bij de productie van zuivelproducten van zijn boerderij de integrale duurzaamheid is geborgd. Daarbij wordt gekeken naar dierenwelzijn, biodiversiteit en natuur. De volle melk is verkrijgbaar bij Jumbo onder de Direct van de Boerderij-zuivellijn. 

Lees bericht


Eerste Bakker Bart in ziekenhuis komt in nieuwe Rijnstate Elst

Formulenieuws – Broodformule Bakker Bart krijgt in het toekomstige nieuwe dagziekenhuis Rijnstate in Elst een eerste vestiging. De locatie gaat van de zomer open. De locatie wordt gerund door ondernemer en franchisenemer van Bakker Bart, John Macleane, die ook een tweetal Jumbo-supermarkten in Elst exploiteert.

Lees bericht

‘Meer vegan bestellingen bij Thuisbezorgd’

Onderzoek – Maaltijdbestelsite Thuisbezorgd zag het aantal vegan bestellingen de afgelopen twee jaar met 25 procent groeien. Hoewel vegan op het totaal volume aan bestelde maaltijden nog beperkt is, spreekt Thuisbezorgd wel de verwachting uit dat vegan in 2023 definitief doorbreekt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid