Jumbo opent officieel nieuw e-fulfilment center in Bleiswijk


Met een druk op de knop door Supply Chain directeur Karel de Jong, grondlegger Jumbo Karel van Eerd, CCO Colette Cloosterman-van Eerd en CEO Frits van Eerd en het knippen van het lint door mevrouw Kitty van Eerd werd EFC Bleiswijk officieel geopend

Bezorging - Jumbo Supermarkten heeft gisteren in Bleiswijk haar derde e-fulfilment center (EFC), voor het bezorgen van online bestelde boodschappen, geopend.

De opening werd verricht door supply chain directeur Karel de Jong, grondlegger van Jumbo Karel van Eerd, CCO Colette Cloosterman-van Eerd en CEO Frits van Eerd. Kitty van Eerd, echtgenote Karel van Eerd, knipte het lint door bij de officiële ingebruikname van het pand. Het nieuwe EFC is een aanvulling op de bestaande EFC’s voor online bestelde boodschappen van Jumbo in Den Bosch en Raalte.

Het EFC-pand van Jumbo in Bleiswijk werd begin dit jaar al in gebruik genomen. Tijdens een zogenoemde ‘ramp-up’ periode werd het EFC gevuld met de producten voor online bestellingen en werd het bezorggebied stap voor stap vergroot. Inmiddels is het volledig operationeel. In de loop van 2021 zullen Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland vanuit dit EFC worden beleverd. Naast dat Jumbo door dit EFC haar online bezorgcapaciteit heeft uitgebreid, zorgt de combinatie met de EFC locaties in Den Bosch en Raalte ook voor een evenwichtige landelijke spreiding van het Jumbo online netwerk.

Harde groei

“De markt voor online boodschappen is de afgelopen tijd heel hard gegroeid, versneld door onder meer de corona situatie,” zegt supply chain directeur Karel de Jong. “Jumbo is in deze markt een speler van formaat en we willen blijven inspelen op de behoefte van onze klanten. Om dat te bereiken, breiden we onze online organisatie en het bezorgnetwerk steeds verder uit.”

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Chef-kok Klaver ontwikkelt culinaire gerechten met 3 weken houdbaarheid

Culinair - Smaakvolle, knapperige gerechten van restaurantkwaliteit met een houdbaarheid van twee tot drie weken. Onmogelijk? Chef-kok Nico Klaver van restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen, bewijst het tegendeel met Ami Culinaire. In coronatijd ontwikkelde hij een lijn voorverpakte gerechten, die de strijd aankan met een versbereid culinair gerecht op tafel.

Lees bericht


US Foods gaat speciaal werk maken van ‘ghost kitchens’

Buitenland – Het Amerikaanse foodservicebedrijf US Foods gaat een aparte divisie opzetten voor ‘ghosts kitchens’, keukens waar uitsluitend wordt gewerkt voor het bezorgen van maaltijden. Het bedrijf wil er op die manier voor zorgen dat restaurants nog meer werk kunnen maken van hun bezorg- en afhaalmogelijkheden.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid