Jurriaan Theloosen nieuwe GM Bilderberg Scheveningen


Nieuwe General Manager Jurriaan Theloosen wil Bilderberg Scheveningen weer toppositie geven

Hotels - Jurriaan Theloosen is de nieuwe general manager van het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen. Hij gaat leiding geven aan een grootschalige renovatie, van het hotel, die het weer een toppositie moet geven in de hotellerie van de badplaats.

Jurriaan Theloosen heeft bijna 20 jaar ervaring en startte zijn Bilderbergcarrière in 2003 in het toenmalige Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Heelsum. Vervolgens vervulde hij diverse functies bij verschillende hotels. In 2021 werd hij aangesteld als general manager in Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle en nu dus general manager van Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen.

De renovatie van het Bilderberg Europa Hotel gebeurt in fases. Vanaf de heropening (medio juli) beschikt het hotel over 178 kamers in diverse types, van Suites met zeezicht en Deluxe kamers tot familiekamers.

Bron: Bilderberg/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Orbisk bestaat 5 jaar en heeft inmiddels 737.520 kilo voedsel gered

Voedselverspilling - Orbisk, een Nederlandse scale-up die zich inzet voor een duurzamer voedselsysteem, bestaat vijf jaar. Het jubileum wordt gevierd met de lancering van een Impact Report. Uit dit eerste rapport blijkt onder andere dat Orbisk wereldwijd 737.520 kilo voedsel heeft gered uit de afvalbak, wat neerkomt op zo'n 1,6 miljoen maaltijden.

Lees bericht




Gerrit de Kiewit-trofee voor restaurant Bridges van The Grand

Onderscheiding – Chaîne des Rôtisseurs heeft deze week de Gerrit de Kiewit-trofee uitgereikt aan Emmy Stoel en Raoul Meuwese van restaurant Bridges van hotel Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. De trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan het management van het restaurant waar de winnaar van de Jeunes Chefs Rôtisseurs-kookwedstrijd werkzaam is, als dank voor de tijd en kennis.

Lees bericht


Samenwerking Roberto Payer en D&B The Facility Group

Samenwerking - Roberto Payer verbindt zich als Hospitality Ambassadeur aan D&B The Facility Group. Binnen deze rol geeft hij invulling aan de Academy voor D&B talent. Ook zal hij ondersteuning geven bij Learning & Development, Concepting, Business Strategy en Recruitment.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid