Just Eat Takeaway opent eigen supermarkt in Berlijn


Thuisbezorgd begint in Duitsland een pilot met leveren van boodschappen vanuit een darkstore

Bezorgdienst - Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd, opent een eigen darkstore in Berlijn. De pilot-locatie van Lieferando Express, waaronder Thuisbezorgd in Duitsland werkt, volgt op de succesvolle introductie van het model in Canada, waar het bekend staat als Skip Express Lane.

Het bezorgbedrijf kan in Berlijn gebruik maken van een uitgebreid netwerk van duizenden koeriers in de hele stad. De pilot is beschikbaar voor consumenten als 'Lieferando Express'. Het bedrijf mikt op een levertijd van ongeveer 20 minuten. De service is in eerste instantie beschikbaar binnen een straal van twee kilometer vanaf de winkel in Charlottenburg, Berlijn.

Door rechtstreeks samen te werken met lokale verkopers en bedrijven zoals ROY Kombucha, Berliner Kaffeerösterei en Zeit für Brot, zal Lieferando Express meer dan 1.000 producten aanbieden, variërend van vers fruit en brood tot huishoudelijke schoonmaakmiddelen en babyproducten. De darkstore is vooral bedoeld kennis te vergaren en het marktpotentieel te bekijken voor de servicedienst in Europa.

Momenteel ondersteunt het bedrijf al ongeveer 25.000 winkels wereldwijd voor enkele van de meest gerenommeerde supermarkt- en gemaksketens zoals Albert Heijn, 7-Eleven, Asda, Casino Group, One-Stop, Coop en SPAR.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht


Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht
Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid