Just Eat Takeaway opent eigen supermarkt in Berlijn


Thuisbezorgd begint in Duitsland een pilot met leveren van boodschappen vanuit een darkstore

Bezorgdienst - Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd, opent een eigen darkstore in Berlijn. De pilot-locatie van Lieferando Express, waaronder Thuisbezorgd in Duitsland werkt, volgt op de succesvolle introductie van het model in Canada, waar het bekend staat als Skip Express Lane.

Het bezorgbedrijf kan in Berlijn gebruik maken van een uitgebreid netwerk van duizenden koeriers in de hele stad. De pilot is beschikbaar voor consumenten als 'Lieferando Express'. Het bedrijf mikt op een levertijd van ongeveer 20 minuten. De service is in eerste instantie beschikbaar binnen een straal van twee kilometer vanaf de winkel in Charlottenburg, Berlijn.

Door rechtstreeks samen te werken met lokale verkopers en bedrijven zoals ROY Kombucha, Berliner Kaffeerösterei en Zeit für Brot, zal Lieferando Express meer dan 1.000 producten aanbieden, variërend van vers fruit en brood tot huishoudelijke schoonmaakmiddelen en babyproducten. De darkstore is vooral bedoeld kennis te vergaren en het marktpotentieel te bekijken voor de servicedienst in Europa.

Momenteel ondersteunt het bedrijf al ongeveer 25.000 winkels wereldwijd voor enkele van de meest gerenommeerde supermarkt- en gemaksketens zoals Albert Heijn, 7-Eleven, Asda, Casino Group, One-Stop, Coop en SPAR.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Drukke eerste dag bij Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Het was druk op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam. De beurs die groter is dan de vorige editie, kende op bepaalde momenten zelfs opstoppingen in de gangpaden, wat tamelijk uniek is voor de Rotterdamse horecabeurs. De drukte liet zien dat het enthousiasme in de horeca groot is, ondanks de wellicht wat sombere geluiden over de nabije toekomst van...

Lees bericht


Thuisbezorgd gaat boodschappen van Marqt bezorgen

Bezorgdienst - Biologische supermarktketen Marqt gaat samenwerken met Thuisbezorgd.nl. Consumenten kunnen kiezen uit meer dan 300 biologische en milieuvriendelijke producten. De bestelling wordt direct bezorgd vanuit de winkels van Marqt in Amsterdam en Den Haag.

Lees bericht


Nog meer onrust bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst – Bij Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, was er al gerommel vanwege een onrustige aandeelhouder over de aankoop van het Amerikaanse Grubhub. Daar komt het vertrek van president-commissaris Adriaan Nühn bij. En vervolgens is er dan ook nog het voorlopige vertrek van Operationeel directeur Jörg Gerbig vanwege mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Het zorgt voor nog meer...

Lees bericht


Ghost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht

SPAR laat boodschappen via thuisbezorgd bezorgen

Formulenieuws - SPAR Nederland en Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, starten pilot om nu ook boodschappen te bezorgen in Nederland via het platform. Het gaat om een assortiment van zo’n 1000 geselecteerde producten, waaronder brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid