Karma Kebab opent eerste vaste horecalocatie in Utrecht


Horeca – Bekendheid heeft Karma Kebab met de veelkleurige plantaardige gerechten gekregen door de deelname aan verschillende festivals. Nu krijgt het plant-based concept een eigen vaste horecalocatie. In Utrecht, in een fietsdepot aan de Kanaalweg. De vestiging in Utrecht is de eerste van de 10 vestigingen die het bedrijf de komende 2 jaar wil gaan openen.

Initiatiefnemers Pascal Labrie, Marcel van der Heijden, Hidde Stolwijk en Ivo van der Pauw van Karma Kebab zien de horecalocatie als volgende stap. De locatie die is uitgezocht past ook bij het ontstaan van Karma Kebab. Gasten ervaren op de nieuwe locatie het vrije festivalgevoel, gecombineerd met een toegankelijke bar en restaurant.

Events

Lekker en guilt-free eten is niet het enige wat er op de locatie aan de Kanaalweg mogelijk is. Ook  evenementen, culturele voorstellingen, muzikale optredens én een uitgebreid assortiment aan (bar)spel -en vermaak zullen onderdeel zijn van het concept. “Kebab komt altijd aan het begin of einde van een legendarische avond. En die avond willen wij voor je faciliteren,” aldus Hidde Stolwijk.

Circulair

Na de vele festivals was het voor de oprichters tijd voor de volgende stap. Ze wilden hun kennis en kunde samenbrengen in één waanzinnige locatie. Die is er nu met een oppervlakte van 400m2 restaurant en bar, 1150m2 terras en maar liefst 2000m2 aan eventspace. In het restaurant vindt de bezoeker een uitgebreide kaart met de plant-based Karma Kebab als basis. Het restaurant is ingericht met lange, houten tafels en gezellige zithoeken, maar is tegelijk ook voorzien van een lichtplan zoals bij festivals. Het interieur is rauw, speels en eigentijds, waarbij het oorspronkelijke karakter van het gebouw zoveel mogelijk intact is gelaten. Opmerkelijk is de circulaire insteek van de inrichting; deze bestaat uit zoveel mogelijk gerecycled materiaal en kan te allen tijde weer worden hergebruikt.

Bron: Karma Kebab/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Steeds vaker worden flessen en blikjes ingeleverd

Statiegeld - Eén jaar na de invoering van statiegeld op blikjes, wordt op dit moment ongeveer 65% ingeleverd. Naar inschatting komt het inzamelpercentage voor alle plastic drankflessen, groot en klein, met én zonder statiegeld over 2023 op 71% uit. Dit is in lijn met de verwachting. Dat laat Verpact, voorheen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, weten.

Lees bericht



Kabinet: ‘Alles kan weer open in 3 stappen’

Coronamaatregelen - Ondanks de hoge besmettingscijfers, blijft het aantal ziekenhuisopnames stabiel. Toch gaat het kabinet versoepelen en wel in een drietal stappen. Waarom? We zijn beter tegen het virus bestand, door vaccinaties en boosterprikken en de opgebouwde immuniteit. Maar tijdens de persconferentie dinsdagavond waarschuwde minister Ernst Kuipers wel, want het zijn grote stappen, die snel achter elkaar.

Lees bericht

Karma Kebab gaat eigen horecaconcept openen

Winkelconcept - Het plantaardige initiatief Karma Kebab heeft 1 miljoen euro investeringsgeld van investeringsfonds Phase2.earth opgehaald en wil daarmee onder meer een nieuw eigen horecaconcept openen in Utrecht. Dat maakt het bedrijf donderdag bekend.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid