Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt uit naar Kampen


Orderkiosken vergemakkelijken het snelle bestellen bij KFC in Kampen / Foto bij: EG Group

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule uit door de opening van een nieuw filiaal. De locatie aan de Van Doorneweg in Kampen is de 11e vestiging van de EG Group in Nederland.

Zowel kip- als vegaliefhebbers kunnen terecht voor hun favoriete KFC-gerechten. De versbereide kip van KFC is gemaakt volgens het originele recept uit 1939 met de kenmerkende 11 Herbs & Spices. Naast de populaire buckets, kipburgers, wraps en salades, biedt KFC ook een vegetarische variant aan, waaronder Veggie tenders in samenwerking met Quorn, voorzien van dezelfde authentieke kruidenkorst. KFC Food-to-go manager Bas aan de Wiel benadrukt: ‘’We zijn ontzettend blij dat we Kampen kennis kunnen laten maken met KFC. We heten iedereen van harte welkom in het restaurant; van vrachtwagenchauffeurs tot miljonairs. Precies zoals KFC-oprichter Colonel Harland Sanders zou doen.’’

Het restaurant, de elfde locatie van franchiser EG Group, heeft een terras en is iedere dag van de week geopend. De locatie heeft zowel een drive-thru als tafelservice. Nederland telt inmiddels 91 KFC-restaurants.

Bron: EG Group/@FoodClicks

Het team van KFC in Kampen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht


SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht

Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht

Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht


Subway meeste vegan opties van grote fastfood ketens

Analyse - In Nederland heeft Subway de meeste vegan opties van alle grote fastfoodketens. Bij deze lunchformule is 12% van de hoofdgerechten helemaal plantaardig te bestellen. Ook bieden ze iedere woensdag de ‘Vegan Supreme’ patty op basis van quinoa en kikkererwten aan als ‘Sub of the Day’.

Lees bericht

KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid