Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt uit naar Kampen


Orderkiosken vergemakkelijken het snelle bestellen bij KFC in Kampen / Foto bij: EG Group

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule uit door de opening van een nieuw filiaal. De locatie aan de Van Doorneweg in Kampen is de 11e vestiging van de EG Group in Nederland.

Zowel kip- als vegaliefhebbers kunnen terecht voor hun favoriete KFC-gerechten. De versbereide kip van KFC is gemaakt volgens het originele recept uit 1939 met de kenmerkende 11 Herbs & Spices. Naast de populaire buckets, kipburgers, wraps en salades, biedt KFC ook een vegetarische variant aan, waaronder Veggie tenders in samenwerking met Quorn, voorzien van dezelfde authentieke kruidenkorst. KFC Food-to-go manager Bas aan de Wiel benadrukt: ‘’We zijn ontzettend blij dat we Kampen kennis kunnen laten maken met KFC. We heten iedereen van harte welkom in het restaurant; van vrachtwagenchauffeurs tot miljonairs. Precies zoals KFC-oprichter Colonel Harland Sanders zou doen.’’

Het restaurant, de elfde locatie van franchiser EG Group, heeft een terras en is iedere dag van de week geopend. De locatie heeft zowel een drive-thru als tafelservice. Nederland telt inmiddels 91 KFC-restaurants.

Bron: EG Group/@FoodClicks

Het team van KFC in Kampen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste energieneutrale KFC-restaurants in Nederland

Formulenieuws – De Kentucky Fried Chicken (KFC)-locaties in Almelo en Steenwijk zijn de eerste vestigingen met een A+++++ certificering. Dit betekent dat de restaurants erkend zijn als volledig energieneutrale gebouwen met het hoogste energielabel dat er op dit moment is. Volgens KFC is het een  primeur in de Nederlandse fastfoodservice-industrie.

Lees berichtSodexo streeft naar 33% plantaardig in 2025

Catering - In 2025 is minimaal 33% van de gerechten in Sodexo bedrijfsrestaurants volledig plantaardig. Dat laat de cateraar weten. Het is een van de kortetermijndoelen die onderdeel uitmaken van het internationale doel om in 2040 volledig klimaatneutraal te zijn.

Lees bericht

KHN lanceert het Fastservice Manifest

Actie – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en zes fastservice-bedrijven hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een Fastservice Manifest. Doel is actief bij te dragen aan een gezondere voedselomgeving.

Lees bericht


Online bestelde vega-snacks groeien met 24% bij Kwalitaria

Formulenieuws – Steeds vaker zijn er vegetarische snacks en gerechten te vinden o de menukaart van Kwalitaria. De cafetariaformule merkt dan ook de vraag naar alternatieven zonder vlees stijgen. In het eerste kwartaal van dit jaar, werden online 24% meer vegetarische gerechten besteld.

Lees bericht

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid