KFC opent eerste Haarlemse vestiging


KFC Schalkwijk is de eerste KFC in de gemeente Haarlem

Formulenieuws  - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Haarlem. Het filiaal in het centrum van Schalkwijk is het eerste KFC-restaurant in de gemeente Haarlem, waar het binnenkort ook mogelijk zal zijn om producten te laten thuisbezorgen.

Vanaf dinsdag 19 december kunnen bezoekers van KFC Haarlem kennismaken met de versbereide kip van KFC, die traditiegetrouw op smaak wordt gebracht met de kenmerkende 11 Herbs & Spices. De buckets, kipburgers, wraps en salades, zijn sinds 31 mei in alle KFC-restaurants ook beschikbaar als vegetarische variant met Veggie tenders, een samenwerking met vleesvervangermerk Quorn.  “We kijken ernaar uit om iedereen te ontvangen en hopen dat wij ook nog nieuwe collega’s binnen het team mogen verwelkomen”, zegt Hans Miete, CEO van Collins Foods, master franchise en de grootste franchisepartner van KFC Nederland. In het restaurant, waar iedere dag verse kip wordt bereid, gaan meer dan vijfentwintig mensen aan de slag.

Bron: KFC/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Fastned opent eerste Belgische shop bij snellaadstation

Buitenland - Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag zijn allereerste shop en restaurant geopend. De opening van de shop is een volgende stap in Fastneds ontwikkeling, die het elektrische laden nog aangenamer moet maken. De shop ligt aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht.

Lees bericht




Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht


Marco van Bergen sluit zijn Udens toprestaurant OONIVOO

Horeca - Het Udense toprestaurant OONIVOO WineSpired sluit per 30 december 2023 definitief de deuren. Dat heeft eigenaar Marco van Bergen laten weten. Inflatie en de energiecrisis, die volgen op het verlies van de Michelinster en drie horecalockdowns zijn de reden. Hij is nog op zoek naar een partij die de lopende huurovereenkomst en de inrichting van het restaurant wil overnemen.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid